Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Battlefield 4 - suddar ut gränserna mellan spel och ära

Upplev kaoset i ett fullskaligt krig med dramatiska effekter och detaljer. Battlefield 4 är actionupplevelsen som suddar ut gränserna mellan spel och ära. Låt dig fängslas av det ärorika krigskaos som utspelar sig i BF4. Med nya kartor, fler fordon, vapen och möjligheter till ännu mer förstörelse kan du använda dina styrkor för att skapa din egen väg mot seger och ära. Bara i Battlefield kan du leda en attack från aktern på en krigsbåt. Du får friheten att göra mer och vara mer. Använd dina och din trupps styrkor och led dem mot seger.

Levolution ger striderna ett nytt ansikte

Bara i Battlefield kan du uppleva intensiteten från Levolution. Miljöerna ändras dynamiskt beroende på vad du gör. Små ändringar och förstörelser påverkar miljöerna i realtid. Slå ut strömmen i en byggnad och chocka dina fiender med totalt mörker, eller rasera en skyskrapa till ruiner.Levolution är också en del av de miljömässiga förändringarna. Ett tropiskt slagfält kan plötsligt bli stormigt och obehagligt. Större enskilda händelser kan på ett drastiskt sätt förändra omgivningarna. Du kan exempelvis förstöra en fördämning och översvämma en stad eller byggnad.

Battlefield 4 drivs av nästa generations kraft och realism via spelmotorn Frostbite 3. BF4 levererar verklighetstrogen dramatik på ett sätt du inte trodde var möjligt. Upplev förstklassiga animationer och dynamisk förstörelse i ett häpnadsväckande flyt med 60 bildrutor per sekund.Karaktärsbaserat kampanjläge

I tillägg till multiplayer-läget, spelets adelsmärke, erbjuder Battlefield 4 ett intensivt, dramatiskt och karaktärsbaserat kampanjläge. Evakuera ”viktiga” amerikanska personer i Shanghai, och för dem och din trupp hem via en serie knipor och strider.

Commander Mode

Ta befälet och sätt din prägel på kriget. Avlossa skottet, släpp bomben - i Commander Mode är det du som står i centrum när de avgörande besluten ska tas. Ta reda på viktig information och använd den för att ta avgörande beslut. Organisera hjälpaktioner och utför kraftfulla krigsinsatser.

Anfall på land, i luften och vatten

Dominera luftrum, slagfält, sjöar och hav. BF4 tar striderna vidare från land till vatten. Upplev intensiva och dramatiska vattenbaserade anfall.

Battlelog

Alltid på och alltid med dig. Ha tillgång till Battlefield direkt via din smartphone eller surfplatta. Upptäck de nya funktionerna på den fria sociala plattformen Battlelog.

Det finns ingen motsvarighet. Låt dig fängslas av fullskaliga krig och det ärorika kaoset - bara i Battlefield.Senast uppdaterad 2014-02-07 11:06:10

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus