Logo Elgiganten

Nyheter, kampanjer och information

Hitta din Android

Hitta din Android

2017-01-06
Känner du till Android, Googles användarvänliga operativsystem? Det används av en mängd olika mobilleverantörer och elektronikproducenter. Oavsett vilket behov du har kan vi på Elgiganten hitta en Android som passar dig. Läs mer nedan.
Läs mer
Samsung Galaxy A3 och A5 - en ny attityd
Varför betala en förmögenhet för perfektion när man har Samsung Galaxy A3 och A5? A-seriens utgåva 2017 är sprängfyllda med imponerande egenskaper. Telefonerna kommer i två storlekar och hela tre olika, snygga färger så att du enkelt kan hitta rätt telefon för just dig. A3 eller A5 gör det enkelt att ta vackra bilder, redigera och dela med familj och vänner. Så varför vänta? Läs mer om 2017-utgåvorna Samsung Galaxy A3 och Samsung Galaxy A5 och köp ditt exemplar hos Elgiganten i dag.
Läs mer
Luftfuktare från Elgiganten
Har du allergibesvär? Plågas du av torr och sprucken hud, kanske särskilt vintertid? Då är en luftfuktare säkerligen något för dig. Vi har ett stort urval luftfuktare från kända märken som Stadler Form, Wilfa, Beurer och många fler. I den här artikeln kan du läsa mer om luftfuktarens många fördelar och hur du får ett bättre inomhusklimat där hemma.
Läs mer
Höj prestationsförmågan med kaffe
Vad dricker du före träningen? En av de drycker som med fördel kan intas innan passet är faktiskt en som överraskar många. Kaffe. Flera studier visar att kaffe har en prestationshöjande effekt för både toppidrottare och vanliga motionärer. Dessutom visar forskning av filterkaffe är det sundaste kaffealternativet. Mer om om Moccamaster, kaffemaskiner och fördelarna med kaffe som ”energidryck” hittar du på denna sida.
Läs mer
Premium datorer - till dig som vill ha bästa möjliga kvalitet
Varför nöja sig med mindre när man kan få det allra bästa? Med en premium bärbar dator där hemma får du en dator du kan visa fram med stolthet oavsett i vilken miljö du befinner dig. Hemma, på kontoret, på tåget. You name it. Alla våra premium datorer är eleganta, tunna och moderna och levererar prestanda av yppersta klass. I vårt sortiment hittar du en hel rad 2-i-1 Lenovo Yoga modeller (510, 710, 910 IdeaPad), HP Spectre x360 och 13, samt Microsoft Surface Pro 4.
Läs mer
Sprid julglädje och säg det med grej!
Julen närmar sig med snabba steg och nu är snart dags för julmys i alla dess former. Att hitta rätt julklapp kan i sig vara en utmaning. En julklapp ska gärna betyda något lite extra för både den som ger den, men också för den som ska få den. Vad ska du lägga under granen i år? Hos Elgiganten hittar du klappar till alla personer och situationer. Gläd någon till jul. Säg det med grej!
Läs mer
Gör du dessa fel när du lagar kaffe?
I Sverige dricker vi oändliga mängder kaffe varje vag. Men även om vi ägnar så mycket tid åt vår favoritdryck så kan kaffebryggningen ändå slå fel. En enda liten felinställning på kaffemaskinen kan göra stor negativ inverkan på smaken. För att undgå dessa fel har Moccamaster i denna artikel samlat fem olika råd på hur du undgår felen för att få en perfekt, välsmakande kopp vid varje enskilt tillfälle.
Läs mer
Samsung Gear S3 - en tidlös smartwatch
Gör vardagen smartare med Samsung Gear S3 smartwatch. Gear S3-serien består av klockorna Classic och Frontier, båda otroligt snygga och tidlösa klockor proppfyllda med den senaste tekniken för smartklockor. Med Gear kan du ringa ut och ta emot samtal direkt på klockan, lyssna till din favoritmusik via de inbyggda högtalarna eller med dina Bluetooth-högtalare. Du kan också använda klockorna som sportklockor för att få full koll på din puls och träningsutveckling.
Läs mer
Håll hela familjen varm med Elgiganten
Välkommen till Elgigantens uppvärmningsguide! Vi ger dig de bästa tipsen när du ska köpa värmepump, luftrenare och element i alla dess former och hjälper dig hitta de bästa lösningarna för just ditt hem. Gör en klimatförändring med Elgiganten. Just den här sorten är bara av godo.
Läs mer
Perfekt skägg med Philips 9000 rakapparat
Oavsett om du har ett fullskägg eller överskägg som ska trimmas, eller bara ska raka bort dagens skäggstubb, så kan du med en rakapparat i Philips 9000-serien uppleva den mest avancerade och innovativa rakapparatteknologin idag. Upplev det patenterade raksystemet V-Track där designen fångar alla skäggstrån.
Läs mer
Loading

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus