Logo Elgiganten

Nyheter, kampanjer och information

Monteringshandbok för Epoq
Grattis till ditt nya Epoq-kök! Nu är det bara monteringen som återstår. För att denna ska bli så enkel och översiktlig som möjligt lönar det sig att ta en titt i Epoqs monteringshandbok. Här får du värdefulla tips för hur du skall gå till väga för att få ut det mesta av det kök du alltid har drömt om.
Läs mer
Lycklig och sund utan kaloriräknare
I ett samhälle där kropp, självbild och hälsa ständigt utmanas kan det vara lätt att se sig blind på dieter, träningsformer och snabba lösningar. Men tänk om du skulle välja bort kaloriräknaren, gömma bort vågen och hellre fokusera på de små ändringarna i livet? Om byxan är trång, börjar den inte sitta lösare med en kaloriräknare i fickan.
Läs mer
Enklare träning med pulsklocka utan pulsband
Aktiv eller inte. Att ha koll på pulsen kan vara både spännande och motiverande för de flesta och med en pulsklocka som mäter pulsen utan att du behöver ett pulsband, blir möjligheterna fler. I en vardag där klockorna blir allt smartare och där tillbehörshögen bara växer, är det skönt att i alla fall kunna lämna pulsbandet hemma.
Läs mer
Ta pulsen på träningen med en träningsklocka
Med moderna och innovativa teknologier har träningsklockorna fått en ny renässans de sista åren. Från att ge enkla översikter av puls, steg och kalorier är dagens träningsklockor fulla av möjligheter som gör träningsvardagen både enklare och mer översiktlig.
Läs mer
Förförs av 2-i-1-datorn HP Spectre x360
Upplev förförande teknologi när det är som bäst med den nya bärbara datorn HP Spectre x360. Spectre x360 har två storlekar, 13,3” och 15,6”, som båda utstrålar elegans och exklusivitet i sina solida aluminiumkroppar. Den smarta 2-i-1-datorn väger så lite att du lätt kan ta den med dig och ha underhållning eller arbete tillgängligt oavsett var du är.
Läs mer
Acer Swift 5 - läcker dator med stora möjligheter
Acer Swift 5 bärbara dator är inte bara en skönhet att se på, men den ger dig oändliga möjligheter vad gäller arbete och underhållning. Oavsett vad du gör – skriver, streamar eller vårdar din virtuella umgängeskrets - är denna dator en dröm att arbeta med, om det så är hemifrån, på jobbet eller på resan. Upptäck världen med stil!
Läs mer
Trådlösa Jaybird X3 hörlurar - atletiskt ljud för optimal träning
X3 hörlurar från Jaybird representerar mer än bara bra ljud. De representerar dig, din passion och din träning. Finn fram din inre atlet med dessa öronproppar, som är både trådlösa, svettsäkra och optimala för att styrka din träning.
Läs mer
Android™ - världens mest populära OS
Känner du till Android, Googles användarvänliga operativsystem? Det används av en mängd olika mobilleverantörer och elektronikproducenter. Oavsett vilket behov du har kan vi på Elgiganten hitta en Android som passar dig. Läs mer nedan.
Läs mer
Samsung Galaxy A3 och A5 - en ny attityd
Varför betala en förmögenhet för perfektion när man har Samsung Galaxy A3 och A5? A-seriens utgåva 2017 är sprängfyllda med imponerande egenskaper. Telefonerna kommer i två storlekar och hela tre olika, snygga färger så att du enkelt kan hitta rätt telefon för just dig. A3 eller A5 gör det enkelt att ta vackra bilder, redigera och dela med familj och vänner. Så varför vänta? Läs mer om 2017-utgåvorna Samsung Galaxy A3 och Samsung Galaxy A5 och köp ditt exemplar hos Elgiganten i dag.
Läs mer
Luftfuktare från Elgiganten
Har du allergibesvär? Plågas du av torr och sprucken hud, kanske särskilt vintertid? Då är en luftfuktare säkerligen något för dig. Vi har ett stort urval luftfuktare från kända märken som Stadler Form, Wilfa, Beurer och många fler. I den här artikeln kan du läsa mer om luftfuktarens många fördelar och hur du får ett bättre inomhusklimat där hemma.
Läs mer
Loading

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus