Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Epoq kök - hitta inspiration till ditt nya Epoq-kök hos Elgiganten

Vi har en vision om att skapa köksglädje för alla. Det ska vi uppnå genom att erbjuda smarta kök i alla prisklasser. Vårt enorma utbud av vitvaror, köksmaskiner och elektronik som passar i kök är det få andra aktörer som kan stoltsera med.

Vi önskar att sprida glädje och tillfredsställande köksupplevelser med hjälp av spännande färger och smarta lösningar som passar just dina behov. Vårt stora urval av skåp och fronter passar dessutom perfekt även i tvättstugor och vi har mängder av smarta tips och råd när du ska välja tvättmaskin och torktumlare.

Du är självklart välkommen till ditt närmaste Elgiganten-varuhus om du vill ha vägledning av våra säljare. Eller besök Epoq.se för att få ännu mer inspiration.

25 years
Bestall ritning
Planera ditt kök
Köks katalog

Olika inspirerande kökslösningar

Allmo Grå

Allmo Grå

Allmo Grå har ett modernt och klassiskt uttryck. Genom att sätta in ett knallblått kylskåp som helt bryter av det vita och grå sätts ett häftigt utropstecken. Finns även i Offwhite.

Allmo Offwhite

Allmo Offwhite

Allmo Offwhite är ett mycket klassiskt kök med härlig atmosfär. Finns även i Grå.

Edge Svart Ek

Edge Svart Ek

Edge svartbetsad ek i en spännande variant med två olika bänkskivor. Bänkarna är anpassade för ändamålet, där bänken i ek är suverän för bakning och torra varor. Dessutom är den placerad på en köksö med god åtkomst från alla sidor.

Edge Valnöt

Edge Valnöt

Köket har ett rent utseende, och vi kan här se planlösningen för ett optimalt kök. Edge fås också i svartbetsad ek. Spisen och diskhon finns där man oftast är, och med det korta avståndet mellan stationerna blir man naturligtvis mer effektiv. Överskåpen är ersatta med en enkel och öppen hylla, vilket ger ljus och god överblick.

Fasett Mansion Grå

Fasett Mansion Grå

Med bänkskivor i ek, gammaldags handtag på dörrar och lådor, profilerade lister och vitrinskåp blir stilen verkligen rustik och traditionell. Fasett finns även i klassisk vit och Offwhite.

Fasett Ek

Fasett Ek

Köket öppnar upp för ljus och luft, och en fläkt bakom skåpfronter som är det enda överskåpet. Fasett Ek finns även i Offwhite, klassisk vit och grå.

Gloss Vit

Gloss Vit

Gloss vit ser vi här med en smart köksö med extra breda lådor.

Integra Svart

Integra Svart

Integra svart utan knoppar på fronterna gör att man kan stå ända intill skåpen när man jobbar. Ett smart knep är att en typ av bänkskiva ligger ovanpå en annan typ.

Integra Vit

Integra Vit

Integra vit med bänk- och sidoskiva i kvarts Carrara ger ett snyggt och exklusivt uttryck, som förstärks genom att bänkskivan fortsätter ned längs köksöns sida.

Shaker Vit

Shaker Vit

Ett traditionellt kök i stram stil med smäckra ytor och profiler på fronterna. Shaker fås också i Offwhite och ek.

Shaker Ek

Shaker Ek

Ett klassiskt kök med många möjligheter. En front med raka linjer, men samtidigt med djup. Shaker finns också i vit och Offwhite.

Trend Krita

Trend Krita

Trend Krita har helt vita fronter. Utrymmet utnyttjas maximalt med häftiga kubformade skåp ända upp till taket.

Trend Emerald Green

Trend Emerald Green

Trend Emerald Green är en vacker mörkgrön färg som tagen direkt från skogen. Ett rymligt kök utan överskåp som skapar en mer öppen känsla och automatiskt gör rummet större.

Trend Graphite

Trend Graphite

Trend Graphite har en modern och stram inredning som passar i de allra flesta typer av hem.

Trend Liqorice

Trend Liqorice

Trend Liquorice är en tydlig motvikt mot tidigare kökstrender. En modern och tuff prägel ger en helt egen stil.

Trend Powder

Trend Powder

Trend Powder har en av de nyaste färgerna på skåpfronten och ger en behaglig värme i rummet. Tillsammans med bänkskiva i kvarts och interiörartiklar i trä skapas en fullkomlig och personlig stil.

Trend Sienna

Trend Sienna

Trend Sienna. En ny färg på fronterna i Trend-serien som ger dig en mycket personlig stil. Se vad snygg den är tillsammans med koppar och trä som är de stora materialen vi ser på interiörfronten 2016.

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus