Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Köp en gamingdator och få fyra spel på köpet!

Köp en gaming pc - få fyra spel på köpet!

Den bästa hårdvaran förtjänar de bästa spelen. Köp en gamingdator hos Elgiganten i dag och få fyra (!) spel på köpet. Ashes Of The Singularity, CS:GO, World Of Tanks samt World of Warships. Lås upp en oöverträffad pc-spelupplevelse redan i dag!

Se hela vårt stora urval av gamingdatorer och läs mer om hur du gör för att ta del av erbjudandet längre ned i texten.

CS:GO - hela världens first-person shooter

Counter-Strike har tagit spelvärlden med storm. Det lilla speltillägget blev snabbt världens populäraste onlinespel till PC kort efter att det släpptes i augusti 1999. Sedan dess har det fortsatt att vara ett av världens mest spelade spel och det är även det ledande spelet på spelturneringar runt om i världen, i dag som nya CS:GO. Spela som terrorist eller anti-terrorist på en hel rad kartor och samarbeta med dina lagkompisar på Inferno, Dust eller Nuke. Rädda gisslan, desarmera bomben eller slå ut det andra laget. Du bestämmer. En hel värld av spelare väntar på dig.

Ashes Of The Singularity - realtidsstrategi i toppklass

I Elgigantens erbjudande ingår också realtidsstrategispelet Ashes Of The Singularity där du kan ta över en hel världs resurser och bygga upp enorma arméer. Utveckla ny teknik och krossa allt motstånd med en överlägsen stridskraft. I detta storslagna spel får du hantera konflikter på en global skala.

CS:GO är ett av världens mest populära first-person shooters
Delta i episka slag i World of Tanks och World of Warships

Episka strider med krigsskepp och pansarvagnar

I detta erbjudande får du också ett in-game innehåll till ett värde av 25 dollar i de actionpackade spelen World of Tanks och World of Warships!

World of Tanks är ett lagbaserat onlinespel som utspelas på slagfälten från mitten av 1900-talet. I spelet kan du utkämpa episka pansarvagnsstrider och uppleva omedelbar, adrenalinstinn action. Kontrollera hundratals autentiska pansarvagnar som sträcker sig från tunga och kraftfulla järnjättar till lätta och snabba spanare.

World of Warships är det senaste stridsspelet från Wargaming. I spelet kan du kontrollera en enorm flotta med historiens mest storslagna krigsskepp. Din resa mot total dominans i världshaven börjar här.

Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • 1. Köp en gamingdator med Intel® Core™ i5- eller i7-processor!
  • 2. Efter ditt köp får du en unik kampanjnyckel på kvittot eller i din e-post.
  • 3. Besök Intels hemsida och mata in den kampanjnyckeln du har fått. Din kampanjnyckel låser upp gratismjukvaran.
  • 4. När du har löst in din kampanjnyckel kan du ladda ned mjukvaran och ta del av spelen!
  • 5. Kampanjen pågår mellan den 14 november 2016 och den 31 januari 2017. Kampanjnycklarna måste lösas in senast den 28 februari 2017.

Copyright © 2016 Intel Corporation. Med ensamrätt. Intel-logotypen och Intel Core är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder. Övriga namn, logotyper och varumärken kan göras anspråk på som andras egendom.

 Köp en gamingdator, gå online och få fyra spel på köpet!

Se fler intressanta produkter här:

Senast uppdaterad 2017-01-04 16:54:59

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus