Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Microsoft Surface - slimmad och lätt

Surface Windows RT är en surfplatta från Microsoft. Surface är en slimmad och lätt surfplatta, endast 9,3 mm tunn och med en vikt på ynka 680 gram. Den vilar skönt i handen och det greppvänliga materialet gör den enkel att ha med sig. Surface levereras med Office-paketet och Windows kraftfulla operativsystem.

Superlätt metall som används i sportbilar

Surfplattan har en slittålig magnesiumlegering, VaporMg. VaporMg är en lättviktig och hållbar metall som bland annat används vid tillverkning av sportbilar och nyare klockor. Magnesiumlegeringen gör Surface tunnare och lättare jämfört med andra material.

Utfällbart stöd

Du behöver inte köpa ett externt stativ, eftersom du kan fälla ut ett stöd på baksidan. Perfekt om du ska kolla på film, se på bilder eller videochatta. Stödet fälls smidigt in i skalet när det inte används.
Tunnaste tangentbordet på marknaden

Touch Cover är ett är ett av de mest slimmade tangentborden på marknaden, endast 3 mm tunt. Dessutom väger det bara 227 gram. Tangentbordet fäster på surfplattan med magnet, och är dessutom vattentåligt. När du inte skriver kan du vika ihop tangentbordet, då skyddar Touch Cover ClearType HD-skärmen mot repor och smuts.
Praktiska anslutningar

Microsoft Surface har både USB-port och minneskortläsare, vilket underlättar när du ska kopiera eller överföra filer. Du kan också utöka lagringskapaciteten med ett externt minne. Vill du ansluta en större bildskärm till surfplattan, kan du göra detta via HD-videoutgången.


Surface med Windows RT

Surface Windows RT levereras med ett pekanpassat operativsystem, en startskärm bestående av levande brickor, realtidsbaserade uppdateringar och smarta appar. Endast det bästa är bra nog för Surface. Kraften från Windows, produktiviteten från Office och underhållningen från Xbox. Surface startar blixtsnabbt och är alltid redo.
Senast uppdaterad 2014-03-19 14:08:40

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus