Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter


Köp ett grafikkort från MSI - vinn en HTC Vive!

De bästa spelen förtjänar den bästa grafiken. Med ett grafikkort från MSI får din dator så mycket gamingkraft att spelupplevelsen garanterat går genom skärmen. Köper du ett grafikkort från MSI hos Elgiganten i dag har du dessutom chansen att vinna HTC Vive, en VR-hjälm med fantastiska egenskaper.

Tävla med Elgiganten och MSI

MSI GTX-serien är grafikkort för gaming på absolut högsta nivå. Med 8 GB RAM, GPU Boost 3.0 överklockning och Twin Frozr VI kylfläktar maximerar MSI GTX din dators gamingförmåga och säkerställer att den alltid presterar på topp, oavsett om du spelar RTS eller exceptionellt krävande FPS-spel i 3D. De branschledande grafikkorten från MSI har dessutom Nvidia VR Ready certifiering vilket innebär att också de passar perfekt för VR-spel.

Köper du ett grafikkort i MSI GTX-serien hos Elgiganten i dag har du chansen att vinna VR-hjälmen HTC Vive från HTC och Valve Corporation. Med HTC Vive kan du uppleva en virtuell värld du aldrig sett maken till. Hjälmen, som kopplas till din dator, använder sig av sensorer som förvandlar ett rum till ett tredimensionellt utrymme.

Erbjudandet gäller fram till 31/1 2017.

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2016-12-14 11:04:16

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus