Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Galaxy S5 - praktisk och flexibel

Galaxy S5, Samsungs efterlängtade flaggskeppsmodell, har äntligen lanserats. Och en sak är säker - du kommer inte att bli besviken. Fingeravtrycksläsare och pulsmätare är två av nyheterna. Säljstart 11 april 2014.

Det har florerat en hel del rykten om uppföljaren till Samsung Galaxy S4, och nu har alltså S5 äntligen presenterats. Skärmen har utvecklats från en 5 tum Super AMOLED-skärm till en 5,1 tum Super AMOLED. Detta kommer vara en av de första skillnaderna du kommer att lägga märke till jämfört med Galaxy S4. Två andra stora nyheter är fingeravtryckssensorn, som bland annat kan användas för att låsa upp telefonen och som lösenordsskydd för betalningar med PayPal. Och, för första gången i en smartphone - pulsmätare. Den inbyggda mätaren håller koll på hjärtrytmen vid fysiska aktiviteter.

Skärmen har en HD-upplösning på 1080p, vilket gör att allt du ser på skärmen kommer att imponera ännu mer. Kameran i S4 var redan fantastisk, med kameran i S5 har otroliga 16 megaxpixel, ultrasnabb automatisk och manuell fokus samt optisk bildstabilisator.

Samsung Galaxy S5 release

Mer exklusiv design och perfekt för krävande uppgifter

Under skapandet av Galaxy S5 har Samsung valt en mer exklusiv design än med föregångaren. Galaxy S5 känns lyxigare i handen, men utåt sett är den relativt oförändrad. S5 kommer också att ha en helt ny processor, Qualcomm Snapdragon 801, vilket gör att mobilen arbetar snabbare med mer krävande uppgifter, samt när du har igång flera appar samtidigt. S5 använder precis som tidigare operativsystemet Android.

Praktisk och flexibel

Nu kan du vara mindre orolig över olyckliga incidenter, som tapp och repor. Galaxy S5 är nämligen inte bara reptålig, utan även vattentät och smutstålig, vilket gör att är praktisk för alla. Med en bättre skärm, prestanda, kamera, design och hållbarhet - blir det svårt att hitta någon nackdel. Samsung Galaxy S5 är nästan för bra för att vara sann.

Senast uppdaterad 2014-11-24 14:15:51

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus