Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Sony Xperia Z2 - en förstklassig kameramobil

Tar du ofta bilder och ställer höga krav på din smartphone? Då är givetvis den bästa lösningen att kombinera kamera och mobil. Sony Xperia Z2 ger dig det du behöver av en kamera, och mer - samtidigt som du får en snabb, läcker mobil med otroliga finesser.

Otrolig kamera och överlägsen skärmkvalitet

Sony Xperia Z2 lockar fram fotografen i dig, och du har alltid en förstklassig kamera lättillgänglig. 20,7 megapixel tillsammans med bildsensorn Exmor RS för mobil gör kameran till den just nu bästa kameran bland smartphones. Den har faktiskt samma kvalitet som en kompaktkamera med egenskaper som Sony G-Lens, BIONZ mobile bildprocessor och videoinspelning med upplösning upp till 4K.Även skärmen är fantastisk. 5,2 tum, Full HD TRILUMINUS och världens första Color LED-skärm. Därför blir också visningen av dina bilder och filmer häpnadsväckande.Alltid redo att användas

Är du ute efter en smartphone som aldrig sviker dig, inte ens i utsatta situationer? Oavsett om du behöver skicka viktiga mejl, se på filmer eller står ute i ösregnet, är Xperia Z2 redo. Den snabba processorn Qualcomm Snapdragon säkrar kraft och effektivitet och med Android får du kombinationen av design, användarvänlighet och oändliga möjligheter att utrusta mobilen med appar du gillar.

Ha alltid möjligheten att vara tillgänglig för vänner, familj och kollegor via anslutningar som LTE/4G eller Wi-Fi. Och du behöver inte vara lika orolig för att batteriet tar slut. Genom att aktivera STAMINA-läget stängs funktioner som drar mycket batteri eller inte används av, samtidigt som de mest nödvändiga är aktiva.Det är inte bara funktionerna inuti som är fantastiska. Även utformningen bidrar till att Xperia Z2 alltid är användbar. Den är både vattentät och smutstålig, har en aluminiumramen i en enda del och en glaspanel som det lyser klass om.

Xperia Z2 kommer i tre olika färger: svart, vit och lila.

Senast uppdaterad 2014-11-24 15:54:33

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus