Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Titanfall

Äntligen! Titanfall - en av 2014 års mest efterlängtade releaser - är här. Skaparna bakom Call of Duty-serien tar med dig på ett revolutionerande äventyr och nya nivåer inom krigsföring.

Efter mer än tre år av hemlighetsmakeri, har den fantastiska världen Frontier skapats. Skådeplatsen för Titanfall är futuristisk och ställer det lilla mot det enorma och människa mot maskin. Gör dig redo för nästa generations multiplayerspel, med intensiva strider i actionfyllda miljöer.Titanfall är skapat av Respawn Entertainment, med frontmän som Vince Zampella och Jason West, grundarna bakom Infinity Ward. De har en bred erfarenhet inom spelutveckling och är kanske mest kända för att ha skapat den prisbelönta spelserien Call of Duty. Respawn Enetertainment och andra personer bakom COD har samlat sina styrkor för att skapa Titanfall. Allt för att detta ska bli nästa stora steg i spelvärlden.

En helt ny krigsupplevelse

Ta dig fram i en framtida värld full av nyskapande krigsföring, där ny teknologi ger dig möjligheten att ta dig an vad som helst. Allt från elitpiloter till 8 meter stora Titaner. Välj dina allierade inom två kraftfulla fraktioner, Instellar Manufacturing Corporation eller The Militia. Anfall som pilot via luftrummet eller ta dig an rollen som en av tre osynliga Titans (Atlas, Ogre och Stryder).

I Titanfall är allt möjligt. Färdas i de yttre delarna av rymden, där fysikens lagar inte existerar. Du kan röra dig fritt i alla riktningar - inget hindrar dig från att ändra krigstaktik på ett ögonblick.Multiplayer-action online

Framtiden är här. Titanfall går i bräschen för den nya typen multiplayer-spel. Den traditionella FPS-stilen (förstapersonsskjutare) har tagits till en helt ny dimension, där element från blixtsnabb action möter heroiska händelser, som du tidigare bara kunnat uppleva i kampanjlägen (Campaign modes).

Spelet är fullständigt anpassat för multiplayer, vilket gör att du på nolltid kan utmana kompisar eller hoppa in i ett online-spel. Den ytterst originella innovationstekniken i Titanfall kommer utan tvekan att göra spelet till en milstolpe och kanske ett av de mest stilbildande spelen i modern tid.Förhandsboka ditt exemplar av Titanfall nu

Känner du dig redo för en ny spelupplevelse? Då kan du boka Titanfall redan nu via Elgiganten.se.

Spelet har release den 13 mars 2014 och kommer till Xbox One, Xbox 360 och PC.

Senast uppdaterad 2014-11-25 12:22:19

Produktnamn

Kategori

Märke

Kampanjer och info

Varuhus