Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Galaxy Z Flip – framtiden ändrar form

Galaxy Z Flip är en revolution inom såväl design som teknik. Det innovativa, vikbara glaset skapar en unik flexibilitet: Kompakt och lättburen i hopfällt läge – redo för allt när den vecklas ut. Här är mobilen som suddar ut gränserna mellan teknologi och mode!

Elgiganten är en av få förhandlare som säljer Samsung Galaxy Flip i Sverige.

Samsung Galaxy Z Flip

Designrevolution

Nu tar framtiden en helt ny form. Z Flips innovativa och ultratunna vikbara glas förändrar förutsättningarna för hur en mobil ser ut – och kan användas. Öppna enkelt upp till allt som är ditt.

Ett stil-statement

Galaxy Z Flip suddar ut gränserna mellan modern teknik och fashion. Det är en mobil för de uttrycksfulla, med en banbrytande design som utmanar normerna. Kombinationen av glas och metall ger en omslutande känsla av lyx, där varje detalj är noga genomtänkt.

Samsung Galaxy Z Flip

Ultratunn innovation

Z Flip revolutionerar smartphone-världen med sitt vikbara, ultratunna glas. Varje gång du öppnar möts du av den imponerande, högupplösta skärmen – skapad utan skarvar, för en ännu smidigare upplevelse.

Den perfekta vinkeln

Öppen, stängd eller någonstans mittemellan – Z Flip stannar precis där du vill ha den, mellan 70° och 110°, för att du enkelt ska kunna hitta precis rätt vinkel. Stående på bordet, till exempel – perfekt om du vill ta en selfie, ett videosamtal eller kolla på entutorial.

Samsung Galaxy Z Flip

Ett foto – flera val

Den perfekta bilden blev just enklare att få till. Med kamerafunktionen Single Take slipper du ta sekvenser av bilder – kamerornas fulla potential utnyttjas, och med hjälp av AI får du 5–14 olika bildalternativ, fastän du bara fotar en enda.

Sociala skills

Handsfree-selfies, tutorials och videosamtal: Den vikbara skärmen är skapad för bättre upplevelser och nya sociala möjligheter. De skarpa kamerorna på bägge sidorna och handsfree-möjligheter när du fotar och filmar gör Galaxy Z Flip till den perfekta mobilen när du delar innehåll på sociala medier.

Samsung Galaxy Z Flip

Elegant och kompakt format

Bland de absolut största – men samtidigt mindre än någonsin. Galaxy Z Flip är en unik kombination av det bästa från två världar: I öppet läge möts du av en imponerande 6,7"-skärm, och när du sedan stänger ihop Z Flip antar den en närmast kvadratisk form, nästan lika liten som en puderdosa: 87mm hög, 74 mm bred, och tack vare det innovativa glaset endast 15,1 mm tunn.

Samsung Galaxy Z Flip

Kameror i proffsklass

Galaxy Z Flip är utvecklad för kreativitet. Med dubbla kameror på utsidan, med möjlighet till både vid- och ultravidvinkel på 12 MP, kan du föreviga allt du är med om – dag som natt. Den skarpa kameran på insidan är framtagen för att förbättra såväl selfies som videosamtal, och tack vare handsfree-funktionen kommer du att uppleva en helt ny kreativ frihet. För att du aldrig ska missa ögonblicket kan du ta selfies med frontkameran på 10 MP, men också i stängt läge – och tack vare det lilla notisfönstret på utsidan kan du dessutom förhandsgranska resultatet i miniformat.

Samsung Galaxy Z Flip

Avslappnad uppkoppling

När du vill pausa från mobilen är det enklare än någonsin, genom att bara fälla ihop den. Och vill du hålla koll på vad som händer kan du göra det även i stängt läge, tack vare det lilla notisfönstret på utsidan. Här ser du bland annat tid och datum, notifikationer, inkommande samtal och musik – som du dessutom enkelt kan styra, även om din Galaxy Z Flip är stängd.

 Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip – i lådan

Välj den Samsung Galaxy Z Flip du tycker om mest

Skal till Samsung Galaxy Z Flip

Inga produkter

Samsung Galaxy Z Flip läderfodral (svart)
Webblager (5+)  
Webblager (5+)  
  • Äkta kalvskinn
  • För Samsung Galaxy Z Flip
  • Enkel att montera/ta loss
  
 

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar