Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Acer Swift 3 bärbar dator

Acer Swift 3 - ultratunn bärbar dator som tar dig längre

Eleganta och ultratunna Acer Swift 3 tar dig och dina ambitioner ett steg längre. Den stilrena datorn kombinerar bärbarhet och prestanda på ett imponerande sätt. Datorns låga vikt och långa batteritid gör den också till en strålande resepartner, vart du än ska någonstans.
Acer Swift 3

Tunn, intelligent och stilren

Lätta Acer Swift 3 är en premiumprodukt i ordets rätta bemärkelse. Med en elegant design, lyxig yta i metal och en rad intelligenta funktioner är Acer Swift 3 en bärbar dator som lever upp till sitt goda rykte.

Acer Swift 3

Liten men kraftfull

Trots sin storlek är Acer Swift 3 fylld av kraft och högklassiga komponenter. En hektisk vardag kräver en dator som klarar att följa med i tempot - och det gör sannerligen Acer Swift 3. Ta en titt på specifikationerna ovan så förstår du varför.

Acer Swift 3

Hela världen framför dina fingertoppar

Acer Swift 3 är utrustad med en fingeravtrycksavläsare vilket gör det enkelt, snabbt och säkert att logga in. Windows® Hello verifierar din identitet på bara någon kort sekund, vilket innebär att du heller inte behöver något lösenord.

Acer Swift 3

En skärm att imponeras av

Med datorns fantastiska Full HD IPS Corning® Gorilla® Glass-skärm kan du ta del av ditt innehåll i en krispig, detaljrik upplösning. Kvaliteten på film- och bildvisning är så hög att du definitivt kommer vilja dela det du ser med andra.