Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Sunda frestelser med en airfryer

Airfryer - Friterad mat har aldrig varit nyttigare

Sund och näringsrik mat är mer aktuellt än någonsin. Men sund mat och kost är mer än bara sallad och kaloriberäkning. Med en airfryer från Philips kan du smidigt och lätt laga till delikata och näringsrika rätter för både vardag och fest.
 Friterad mat = Osund mat?

Friterad mat = Osund mat?

Friterad mat som pommes frittes och nuggets har aldrig varit känt för att vara särskilt sunt. Den gyllene färgen, knaprigheten och den härliga smaken är för många synonymt med just Osund kost, men så behöver faktiskt inte vara. Med en airfryer kan du få samma smak och konsistens, bare helt utan eller med minimala mängder olja.

Du kommer också att bli imponerad över hur extremt allsidig en airfryer är. Fågel, fisk, kött eller grönsaker – ja till och med efterrätter kan lagas med en airfryer.

 Härligt enkelt <

Härligt enkelt

Med en airfryer kan du ta definitivt farväl av allt av rökfyllda kök, brända fingrar och ocharmig stekos-lukt. Den lilla och smarta maskinen gör nämligen hela arbetet åt dig. Till och med rengöringen är enkel! Hemligheten ligger i att airfryern använder sig av luft (som namnet antyder) – istället för olja. Luften cirkuleras snabbt runt maten och ger det knapriga lager man normalt förknipperar med friterad mat. Lika gott – bara nyttigare.

Airfryer från Philips

Med sin egen serie airfryers har Philips en modell för alla familjer och kök. Med tre olika storlekar finns något för alla behov.

 HD964190<

Philips Avance Collection Airfryer HD964190

Philips Avance Collection Airfryer HD964190 är utrustad men en egen varmhållningsfunktion, förhandsinställd stekfunktion och praktiska QuickClean. Med fyra olika förhandsinställda program kan du enkelt välja mellan olika smarta metoder att laga mat på.

 Airfryer HD9220<

Philips Avance Collection Airfryer HD9220

Denna airfryern från Philips är själva originalet i serien och har sålt i mängder över hela världen. Den har automatisk off-funktion, patenterad Rapid Air-funktion och ännu en för tidsinställning. Med temperaturkontroll och ett integrerat luftfilter är denna produkt en säker vinnare i allas hem.

 Airfryer HD9621<

Philips Avance Collection Airfryer HD9621/90

HD9621 är hela 20 procent mindre är originalet (den väger endast 5,3 kilo) vilket gör den behändig och lätt att placera överallt i köket. Denna airfryer är utrustad med TurboStar-teknologi, QuickClean och en rad andra smarta funktioner. Pröva dig fram och testa en hel rad spännande, nya rätter.

Låt dig inspireras av en mängd härliga maträtter

Med Philips AirFryer-app får du tillgång till en rad spännande rätter med lågt fettinnehåll som alla kan lagas i en airfryer. Pröva allt från fish and chips och räkor till blåbärspaj och frallor. Appen finns för både iOS och Android.

Välsmakande lax

Crispy fries

Saftiga köttbullar

Senast uppdaterad 2017-04-28 09:54:23