Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Kvinna med långt hår som joggar längst en snötäckt väg

11 julklappstips till den aktiva

Julen är en högsäsong för att mysa inomhus, men snart är det dags för både pudersnö och nyårslöften. Här är våra julklappstips till dem som gillar att träna och hålla sig i form.

I norden är vi duktiga på att utnyttja tiden utomhus på bästa sätt. Oavsett om det är slalom, snowboard, längdskidor eller en joggingrunda i skogen - vi älskar att spendera tid på aktiviteter utomhus.
En kvinna i rosa jacka utomhus i snöväder som kollar sin aktivitetsmätare på handleden

Håll översikt

Om du vill köpa en julklapp till någon som gillar att träna så är en aktivitetsmätare eller en träningsklocka ett säkert tips. Med en klocka runt handleden kan användaren få översikt över varje träningspass, och klockorna är perfekta för att orka pusha sig lite extra.

En aktivitetsmätare, som till exempel Fitbit Charge 3, kan även motivera användaren mot att få nya och bra vanor när det gäller att hålla sig i rörelse och ta vara på sig själv. Det finns träningsklockor och aktivitetsmätare för varje behov och tycke.

Närbild av en man som tränar med Jaybird X3 trådlösa hörlurar i öronen

Musik ökar prestandan

Musik är viktigt när man tränar. Därför är det bra att veta att det finns många olika varianter av hörlurar som lämpar sig för aktiv användning, helt trådlöst eller med bygel så som Jaybird X4.

De tål både svett och regn och erbjuder hela 8 timmars batteritid.

En person som åker skidor och filmar med en Go Pro via en selfiepinne

Kul för de som gillar hastighet

Vill du köpa en julklapp till någon som gillar fart och spänning? Då kan actionkameran GoPro Hero7 vara den perfekta gåvan. Eller vad sägs om DJI Osmo, en stabilisator för mobiltelefoner? Då kan både färdigheter och trix ute i skidspåret dokumenteras.

En Ninebot elektrisk sparkcykel – eller något ännu mer extremt – Segway Drift W1 e-skates – ligger förmodligen överst på önskelistan för många av de som gillar fart och utmaningar.

Se våra julklappsfavoriter här: