Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av Apple produkterna MacBook, iPhone, iPad och AirPod

Apple - ett magiskt filmuniversum

Är du osäker på vilken iPhone du ska välja, eller vilken Macbook som passar dig bäst? Ta en titt på våra inspirerande produktfilmer som vi har samlat på den här sidan och ge efter för Apple-magin!
Kräver iPhone 6 eller senare samt ett extra mobilabonnemang. Ingen roaming. Ytterligare armband säljs separat. Information om tillgänglighet finns på apple.se.

Apple Watch Series 4

En helt ny design.

Den största Apple Watch-skärmen någonsin, en ny elektrisk hjärtsensor och Digital Crown med en helt ny design och haptisk återkoppling. Apple Watch Series 4 känns bekant, men ändå helt annorlunda, och sätter en ny standard för vad du kan göra med din klocka. Det finns flera videor om Apple Watch på varje Series 4-produkt.

1. Tilgängligt hos utvalda operatörer, hastigheterna varierar
2. Vattentålig ner till 2 meters djup i upp till 30 minuter

iPhone Xs och iPhone XS Max

Tänk stort. Och så lite större.

iPhone XS har allt som du förväntar dig av en iPhone. På en helt ny nivå. Dubbelt upp. Två storlekar med Super Retina. En med den största skärmen någonsin på en iPhone. Ännu snabbare Face ID. Det smartaste, mest kraftfulla chippet i en smartphone. Och ett banbrytande system med dubbla kameror.

Vattentålig ner till 1 meter i upp till 30 minuter

iPhone XR

Smart. På alla sätt.

iPhone XR är utrustad med Liquid Retina – marknadens mest avancerade lcd-skärm. Ännu snabbare Face ID. Det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone. Och ett banbrytande kamerasystem. iPhone XR. Briljant, hur du än ser på det.

1. Surfabonnemang krävs. Täcking varierar beroende på operatör.
2. Appar kan hämtas frän App Store. Sortimentet kan komma att ändras. Tillbehör säljs separat. Adobe Photoshop CC kommer til iPad under 2019.

iPad Pro

Mer skärm. Mer kraft. Mer av allt.

Nya iPad Pro är totalt omgjord och packad med Apples mest avancerade teknik. Du kommer att få en helt ny bild av vad iPad klarar av. Den nya heltäckande skärmen gör att iPad Pro blir en magisk skiva glas som kan göra allt du vill. Och som du kan vända och vrida hur du vill.

MacBook Air

Nu ännu enklare att älska

Världens mest omtyckta Mac är på god väg att få dig att bli förälskad igen. Nya MacBook Air är tunnare och lättare, och har en fantastisk Retina-skärm, Touch ID, det senaste tangentbordet och Force Touch-styrfält. Det ikoniska kilformade höljet av 100 % återvunnet aluminium gör datorn till den världens grönaste Mac.