Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
MacBook Pro og iPad Pro gjort klar til studiestart

Så blir du bäst i klassen med Apple

Varför välja Mac och iPad?

Mac. iPad. Oavsett vilken du väljer till dina studier får du samma resultat –en enhet du kommer att älska. Vare sig du väljer kraftfulla Mac eller mångsidiga iPad kommer du snabbt att upptäcka att båda har allt som behövs för att klara av även de mest krävande uppgifterna.

Både iPad och Mac är kompatibla med den mjukvara du behöver, till exempel Microsoft Office. De är byggda för att skydda dina data redan från början. Och tack vare sin tunna och lätta design, rejäla kraft och otroliga prestanda, passar Mac och iPad utmärkt för dagens studenter, både i och utanför föreläsningssalen.

Två Macbook Pro är förberedda för studiestart

Varför välja Mac?

Mac inte bara underlättar lärandet, utan förstärker det. Studenter älskar att arbeta på Mac eftersom den är byggd för att vara bättre på så många sätt.

Byggd för att vara bättre

Bärbara Mac-datorer är otroligt tunna och lätta. Därför passar de utmärkt att ta med till föreläsningen eller vart som helst på campus. Och med Mac fungerar allt direkt, eftersom hårdvaran och mjukvaran från första början har utformats för att fungera tillsammans.

Två iPad Pro har förberetts för studiestart

Varför välja iPad?

iPad öppnar ständigt upp för nya sätt att lära sig på. Och är ett kraftfullt verktyg som studenter verkligen gillar att använda. Med tunna, lätta och tåliga iPad kan du lägga upp studierna precis som du vill och föreläsningarna blir mer levande än någonsin.

Hårdvara som gjord för att ta studierna längre

Tack vare avancerade funktioner i iPad, som Retina-skärmen, stöd för Apple Pencil eller kraftfulla chip och kameror, kan du utforma snygga projekt och presentationer.