Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 ASUS bärbara datorer med OLED-skärmar

ASUS bärbara datorer med OLED-skärmar

Drivs av Intel® 11:e generationens i5- och i7-processorer™

ASUS OLED-skärmar höjer hela upplevelsen av allt du gör med din nya laptop. Bilden på en skärm utgörs av pixlar som skiftar färg för att skapa bilderna som vi får uppleva, det som gör OLED-tekniken så bra är att till skillnad från gammal teknik så är varje pixel sin egen lysdiod som kan tändas och släckas individuellt. Bilderna är skarpare, livligare, med högre kontraster – och helheten är storslagen.
4,9
(9)
10 990
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
  • Intel® Core™ i5-1135G7-processor
  • 13.3" FHD OLED-skärm
  • 8 GB LPDDR4X, 512 GB SSD
Läs mer Asus ZenBook 13 OLED UX325 13" bärbar dator i5/8/512
4,7
(17)
12 990
 
Jämför
Visa produkt
Preliminärt i lager 2021-11-09  
  • Intel® Core™ i7-1165G7-processor
  • 13.3" FHD OLED-skärm
  • 16 GB LPDDR4X, 512 GB SSD
Läs mer Asus ZenBook 13 OLED UX325 13" bärbar dator i7/16/512
Drivs av Intel® 11:e generationens i5- och i7-processorer
 ASUS laptops med OLED-skärmar har 100 % DCI-P3-färgomfång

Livlig färgåtergivning

ASUS laptops med OLED-skärmar har 100 % DCI-P3-färgomfång, det ger detaljerade och realistiska bilder med biokvalitet. Du får rikare färger som återges mer levande, skärmen är perfekt för kreativa projekt och gör alla typer av innehåll vackrare.

 Kontrastförhållandet är på upp till 1 miljon:1

Svart är svart

Svart är inte en färg, det är avsaknad på ljus – och det som gör att en ASUS laptop med OLED-skärm visar kontraster bättre är att lysdioderna som utgör pixlarna kan stängas av och på individuellt. Kontrastförhållandet är på upp till 1 miljon:1 – det innebär att text blir skarpare och lättläst samt att detaljrikedomen ökar i alla bilder.

ASUS laptop med OLED-skärm kan bibehålla en bra färgåtergivning vid vilken ljusstyrka som helst

Kristallklar bild oavsett ljusstyrka

Färgomfånget som visas på en vanlig LCD-skärm minskas dramatiskt när de körs med låg ljusstyrka – medan med en ASUS laptop med OLED-skärm kan bibehålla en bra färgåtergivning vid vilken ljusstyrka som helst.

ASUS OLED-skärmar avger upp till 70% mindre skadligt blått ljus

Mindre skadligt blått ljus

Alla skärmar visar blått ljus som kan orsaka obehag och störa vår sömn. ASUS OLED-skärmar är uppbyggda med organiska kolbaserat material som avger upp till 70% mindre skadligt blått ljus. De är certifierade av TÜV Rheinland och SGS som garanterar en skärm som är bättre för dig. Och till skillnad från traditionella blåljusfilter kompromissar inte en OLED-skärm med färgnoggrannheten.

En PANTONE-validerad OLED-skärm

Förberedda för professionellt arbete

En PANTONE-validerad OLED-skärm är fabrikskalibrerade för att på ett korrekt sätt återge Pantones färgpalett som har blivit branschstandarden för tryck och annat professionellt arbete. Det gör att du kan vara trygg med att dina kreativa projekt ser ut som de du har tänkt dig.

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar