Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bästa bärbara datorn med betyget 10/10 av Tek.no - Utnämd som Marknadens bästa ultrabook av Nordichardware

MateBook X Pro har testats av Tek.no och Nordichardware. Modellen får högsta betyget med 10 av 10 till den första bärbara datorn på fyra år av Tek.no. Och utnämns som Utnämd som Marknadens bästa ultrabook av Nordichardware. MateBook X Pro levererar på alla viktiga områden, ibland bättre än fler av konkurrenterna, och därefter de höga poängen. Modellen sopar banan av konkurrenterna säger Tek.no!
Huawei Matebook X Pro hos tek.no

"Vår första 10/10 till en bärbar på fyra år" - Tek.no, juni 2018

  • "MateBook X Pro sopar banan av konkurrenterna"
  • "Här har batterilivslängden förbättrats avsevärt och en Thunderbolt 3-port ger en mängd framtidsskyddade funktioner."
  • "I vår bok levererar MateBook X Pro alla viktiga områden, ibland bättre än fler av konkurrenterna, och därefter kommer poängen."
  • "Genom att behålla på den genomtänkta designen och solida byggkvaliten från förra årets Mate Book X och dessutom fixat bristerna, kan vi inte göra annat än att lyfta på hatten för nya Huawei Mate Book X Pro"

"Marknadens bästa ultrabook" - Nordichardware, juli 2018

  • "Matebook x pro är en balans mellan prestanda och mobilitet I ett premiumskal som får oss att längta till att få använda den nästa gång"
  • "Matebook X Pro är inte den mest högpresterande datorn vi testat men den erbjuder allt det där som vi användare behöver på jobbet, på resan och hemma i soffan. Fantastisk skärm, bra batteritid, grym byggkvalitet, och alla interaktiva komponenter så som pekplatta och tangentbord på topp. Matebook X Pro är en balans mellan prestanda och mobilitet i ett premiumskal som får oss att längta till att få använda den nästa gång"