Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Beats gör dina favoritlåtar ännu bättre

Låt inte dåliga hörlurar förstöra bra musik. Världsberömda Beats, framtagna av legendariska musikproducenten och hiphop-artisten Dr Dre, är trådlösa hörlurar som tar musikupplevelsen till en helt ny nivå. Nu lanserar Beats sin tredje serie hörlurar, en serie som ger dig ljudkvalitet och komfort i absolut världsklass. Gör som superstjärnorna Cristiano Ronaldo, Neymar, Serena Williams och många andra. Välj Beats.

Förlora dig in i musikens förtrollade värld

Solo 3 Wireless är en av kronjuvelerna i den nya serien från Beats. On-ear hörlurarna har en slimmad, ren design och levererar fantastiskt, klart ljud som gör dina favoritlåtar ännu bättre. Öronkåporna stänger mycket effektivt stänger ute alla typer av störande ljud utifrån, vilket skapar en ännu starkare musikupplevelse.

Öronkuddarna är dessutom så behagliga att du kan använda dem i timmar, oavsett om du slappnar av i soffan eller är ute med hunden.

Solo 3 Wireless finns i en rad olika färger och har upp till 40 timmars batteritid.

Beats Solo 3 Wireless
 PowerBeats 3

Powerbeats - designade för rörlighet

Nya Powerbeats 3 är trådlösa on-ear hörlurar som gör dig fri som en fågel, oavsett var och när du vill lyssna på musik. Tack vare en ny, ergonomisk design kan hörlurarna leverera ett ännu bättre ljud och komfort, då de kan specialanpassas till ditt öra.

Powerbeats 3 är också både lätt och vattentät, vilket gör att de passar perfekt för träning och ett liv i rörelse.

Hörlurarna är dessutom utrustade med den smarta funktionen RemoteTalk som gör att du smidigt och enkelt kan ta samtal i farten.

Beats X - trådlös musik när den som är som bäst

Med Beats får du uppleva hur exakt ljudåtergivelse egentligen låter. Nya Beats X Wireless kombinerar den ljudkvaliteten med en användarvänlighet som ger dig hörlurar som är perfekta för bruk i vardagen – oavsett hur den ser ut.

Lyssna, prata och digga trådlöst hemma, på stan eller på jobbet med ett batteri kan ge dig upp till åtta timmar av flödande musikupplevelser. Beats X Wireless är trådlös musik när den är som bäst.

Glöm förresten inte heller att spana in hela Elgigantens fantastiska utbud av Beats-hörlurar och tillbehör

 Beats X Wireless

Se fler intressanta produkter här: