Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Black Friday

Black Friday på elgiganten.se

Black Friday närmar sig och fredag den 24:e november så laddar vi upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online och i alla våra butiker. Klockan 00:01 kommer du här kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny dator, tv eller tvättmaskin. Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Vi kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela dygnet och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra en riktigt bra deal! 

Black Friday i våra varuhus

Självklart kommer vi också fylla våra varuhus med bra erbjudanden och Black Friday deals. Våra butiker och varuhus kommer vara fyllda till bredden och du är välkommen att göra dina fynd när vi öppnar kl 07.00.

För att ta del av de bästa priserna och produkterna så gäller det vara på plats i tid. Du kommer att hitta annonsbladet för våra butikserbjudanden här på sidan men tänk på att vi också i butik kommer fylla på under dagen, det kan därför löna sig att komma till oss två gånger under Black Friday!

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA och är den största shoppingdagen på året på andra sidan Atlanten. Många ser Black Friday som ett startskott för julhandeln men hur kom dagen till Sverige och vad är historien bakom?

Läs mer om historien bakom Black Friday

När kommer alla erbjudanden?

På Onsdag kväll kl 20 kommer vi att publicera alla erbjudanden som gäller under Black Friday. Besök oss då för att vara väl förberedd när startskottet går. Online startar kampanjen kl 00.01. Alla varuhus öppnar kl 07.00. För våra Phonehousebutiker gäller ordinarie öppettider. 

Så äger du Black Friday

Vill du ha lite tips om hur du äger (eller överlever)Black Friday på bästa sätt? Klicka här

Håll dig uppdaterad

Missa inget viktigt inför och under Black friday - anmäl dig till vårt Black Friday event på Facebook! Här har du möjlighet att påverka vilka erbjudanden vi kommer att ha och få se våra erbjudanden innan start.