Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Topptestad och bärbar bluetooth högtalare med radio och inbyggt batteri

Är du ute efter en prisvärd och bärbar högtalare med bra ljud som både har inbyggt batteri och radio? Då behöver du inte leta längre! Radionette Solist är kanske en av de mest prisvärda portabla högtalarna just nu då den är trådlös, har inbyggd radio och detta kombinerat med ett bra och fylligt ljud som är ovanligt i prisklassen. Tack vare ett uppladdningsbart och kraftfullt litiumjonbatteri är det en högtalare som fungerar lika bra på stranden som i köket eller varför inte på nattduksbordet som väckarklocka. Om batteriet tar slut så fungerar högtalaren via vanliga vägguttaget. Prisad av både kunder och experter för ett ett stort och fylligt ljud, smidig skötsel och har därför blivit en favorit för många.
Testad av Ljud & Bild och utnämnd som "Bästa köp" i ett stortest där 8 högtalare testades från 1000 - 2500 kr. Märken som Tivoli Audio, Sony, Pinell, Pure Evoke med flera testades. 

Kort citat ur testet: "Solist har handtag,laddbart batteri och plockar enkelt upp radiokanaler från både analoga och digitala sändare. Den är en mellanstor reseradio med alla de viktigaste egenskaperna på plats. Den tillhör inte de mest avancerade men har den obligatoriska FM-mottagningen i kombination med DAB och strömning från mobilen via Bluetooth. Knapparna är stora och tydliga och skärmen är stor, så skötseln är otroligt smidig". "Ljudet gör ingen besviken. Ljudbilden är stor och fyllig. Kanske inte lika detaljrikt fokuserad som Tivoli-radion, men det finns dugligt med bas och den dynamiska kontrasten är mycket bättre än i billigare radioapparater. Den här kan man både använda till nyheter, musik och strömning, utan att man rynkar på näsan över ljudkvaliteten".

Läs hela testet här.

Finns i vitt eller svart.

Inga produkter

KUNDFAVORIT
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Stort och fylligt ljud
  • Streaming via Bluetooth
  • Uppladdningsbart batteri
Utnämnd som "Bästa köp" i ett stortest av radio-apparater - Aug. 2015
  
 
KUNDFAVORIT
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Stort och fylligt ljud
  • Streaming via Bluetooth
  • Uppladdningsbart batteri
Utnämnd som "Bästa köp" i ett stortest av radio-apparater - Aug. 2015
  
 

Senast uppdaterad 2016-09-15 17:38:08