Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch Accentline Carbon Black

Med Carbon Black-seriens ugnar, vakuumlådor, värmelådor, spishällar, köksfläktar, ångugnar, mikrovågsugnar och kaffemaskiner har Bosch skapat en unik och stilren design som gör det enklare än någonsin att lyckas i köket. Enkla och intuitiva funktioner – och perfekta resultat tack vare sensortekniken – gör vardagen lite enklare.
En köksö i mitten av bilden och tre olika integrerade produkter från Bosch i bakgrunden

Carbon Black - design och funktion i ett

Den exklusiva accent line-serien från Bosch består dels av carbon black som endast är tillgänglig hos oss på Elgiganten, och dels av utvalda produkter i rostfritt stål samt integrerade produkter. Serien kombinerar modern design med de senaste funktionerna Om du är ute efter enklare och roligare matlagning är Accentline-serien perfekt för dig.

En svart inbyggnadsugn från Bosch

Bli en mästerbagare med ett knapptryck

Bosch har en unik funktion i deras Accentline-ugnar, en s.k. PerfectBake-sensor som mäter av saftighetsgraden i dina bakverk och anpassar därefter värmen, tiden och temperaturen. När du ska baka så väljer du kategori i menyn på ugnen och trycker ”start”, sedan gör ugnen jobbet.

4,8
(126)
A+
Produktblad
12 995
 
Jämför
Visa produkt
Kommer in i lager 2021-09-09  
  • Ugnsvolym: 71 liter
  • Pyrolytisk rengöring, TFT-skärm
  • Köttermometer, AutoPilot 10
Läs mer Bosch AccentLine Series 8 integrerad ugn HBG872DC1S Carbon Black
En vägghängd, platt köksfläkt ovanför en induktionshäll i ett kök

Köksfläkt med stil

Köksfläktarna i denna serien är lika stilfulla som resten av serien och har med Bosch PerfectAir-sensorn har du möjlighet för automatiskt kontroll för bästa utförande och låg ljudvolym. Köksfläkten anpassar sig nämligen helt automatiskt efter ånga och rök.

En närbild på en svart inbyggd ugn

Ångugn

Med Bosch ångugnar kan du enkelt laga nyttigt mat som blir krispig, saftig och smakrik. Dessa ugnar har förutom de vanliga funktionerna som över/undervärme, varmluft, grill etc också antingen full-ånga eller tillsatt ånga. Med alla de här funktionerna kan du ha ännu mer användning av din ugn och dina rätter blir mer smakrika saftiga och bevarar vitaminer och mineraler bättre.

En ugn i ett blått Epoq-kök

Tvättmaskin med autodosering

En tvättmaskin från Bosch med i-DOS fungerar så här:

  1. Häll i flaskan med flytande tvättmedel
  2. Tvättmaskinens i-DOS känner av hur mycket tvätt du har lagt i och hur smutsig den är
  3. Tvättmaskinen doserar automatiskt rätt mängd tvättmedel och vatten


Med den här funktionen använder du aldrig för mycket tvättmedel eller kör onödigt många sköljingar när du tvättar. En tvättmaskin med i-DOS gör att du sparar upp till 10 liter vatten/tvätt.

En öppen diskmaskin med ren och torr disk inuti

Diska med Zeolith

Bosch diskmaskiner med funktioner som Zeolith gör att du får torr disk oavsett vilket material din disk har. Plast kan vara svårt att få torrt i diskmaskinen, men Bosch PerfectDry-diskmaskiner får ett perfekt torkresultat även för plast. Den här torkningsprocessen använder dessutom mindre energi så att du kan ta ett mer hållbart val när du köper en ny diskmaskin.