Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bosch Accentline Carbon Black

Med Carbon Black-seriens ugnar, vakuumlådor, värmelådor, spishällar, köksfläktar, ångugnar, mikrovågsugnar och kaffemaskiner har Bosch skapat en unik och stilren design som gör det enklare än någonsin att lyckas i köket. Enkla och intuitiva funktioner – och perfekta resultat tack vare sensortekniken – gör vardagen lite enklare.
Bosch logotyp, kampanjtext och en Bosch inbyggnadsugn

Få upp till 1500 kr tillbaka på utvalda inbyggadsprodukter från Bosch AccentLine

Så här gör du:
1. Installera och prova din nya Bosch AccentLine inbyggnadsprodukt hemma.
2. Gå in på Boschs hemsida och skriv en produktrecension. Vad fungerar bra? Är det något du inte är nöjd med?
3. På nästa sida väljer du den kampanj du tagit del av och registrerar ditt köp för att få din cashback.

Läs mer om Boschs kampanjvillkor här!

 Bosch accentline

Design - Carbon Black Bosch

Inbyggnadsprodukterna i Carbon Black AccentLine i premiumsegmentet fångar uppmärksamheten med sin sobra design och förenar stilrent yttre med exklusiva detaljer och innovativ teknik. Kvar är det väsentliga som får nyanserna i det svarta glaset och det svarta borstade rostfria stålet att samspela på ett elegant sätt.

 Bosch Accentline

Inbyggnadsugn Bosch

I Carbon Black-serien ingår inbyggnadsugnar på upp till 71 liter samt mindre kompaktugnar. Bosch inbyggnadsugnar är fullproppade med smarta funktioner som gör det lätt för dig att laga smakrika maträtter och baka bröd som ett proffs. Läs mer om alla funktioner längre ned på sidan.

 PerfectCook

Häll med svart ram – för en perfekt matchning

Gör det enklare att laga mat med sensorer. Bosch funktion PerfectCook är en koksensor som förhindrar att maten kokar över med hjälp av temperaturstyrning. Den har också en PerfectFry steksensor som alltid garanterar ett perfekt stekresultat med hjälp av olika temperaturalternativ.

 Ventilation

Fläkten i carbon black-serien blir pricken över i

Men det är inte bara utseendet som räknas i ditt nya kök! Bosch PerfectAir sensor möjliggör automatisk styrning av inställningar för maximal prestanda och låg ljudnivå. Den anpassar sig efter mängden os och ånga.

Vakuumlåda till sous vide matlagning

Vakuumlåda för sous-vide tillagning av mat

Perfekt för rätter som behöver skonsam tillagning. Använd vakuum för att behålla ingrediensers vitaminer och smak, tillaga sedan i ugnen till önskad temperatur. Vakuum kan även användas för att din mat ska hålla sig färsk längre, marinering eller för att enkelt försegla glasburkar.

 Mikrovågsugn

Mikrovågsugn som matchar perfekt

Spara tid med förberedelser, avfrostning och uppvärmning av maträtter. Elektronisk dörr som öppnas bekvämt med ett fingertryck. Kvalitet i glas är lätt att rengöra tack vare släta ytor. Volym: 21 liter. 5 effektlägen: 90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W. 3 upptiningsprogram och 4 matlagningsprogram samt AutoPilot -7 automatiska program för olika maträtter.

 Kaffemaskin

Det lilla extra för kaffeälskaren

Om du älskar kaffe - varför inte bygga in en helautomatisk kaffemaskin i ditt kök? Med SensoFlow System som ger dig snabb uppvärmning och håller optimal och konstant bryggtemperatur. Med Home Connect får du även trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta: Så du kan göra din kaffe från sängen på morgonen!

 Bosch Vario Style kylskåp med frys i färgen Carbon black

När svart är det nya… svarta

Med Bosch Vario Style kyl/frys kan du matcha Bosch svarta inbyggnadsserie i carbon black. Stilrent och modernt! Det helt unika med Vario Style är att du själv enkelt kan byta front på dörrarna och få ett helt nytt uttryck i köket, Varför inte komplettera med orangea fronter till intensivt svarta vitvaror i övrigt. Vario Style har dörrfronter i hela 20 olika färger. Förutom flexibiliteten med valfri färg på dörrarna har Vario Style två olika klimatzoner i kylen där förvaringsförhållandena är optimala: den torra zonen är idealisk för fisk och kött, som du kan förvara i låg temperatur, cirka 0 °. I den andra zonen kan kontrollerar VitaFresh-funktionen fuktigheten med ett reglage så att frukt och grönsaker håller sig längre.

27 995
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
  • Ugnsvolym: 71 l
  • EcoClean, ångfunktion med sous-vide
  • Home Connect, bakingsensor
Läs mer Bosch AccentLine Series 8 integrerad ugn HSG856XC6 Carbon Black
12 995
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
  • Ugnsvolym: 71 liter
  • Pyrolytisk rengöring, TFT-skärm
  • Köttermometer, AutoPilot 10
Läs mer Bosch AccentLine Series 8 integrerad ugn HBG872DC1S Carbon Black

Läs mer om våra produkter här: