Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
På bilden syns ett Bosch kylskåp med öppen dörr

Använd mindre energi med Bosch vitvaror

Med Bosch miljövänliga vitvaror hålls mat fräsch längre och använder mindre el och vatten. Bosch har just nu en kampanj där du får upp till 1500 kr tillbaka vid köp av en av deras miljövänliga vitvaror här på sidan.Ett vitt kök med vitvaror från Bosch

Få upp till 1500 kr tillbaka när du köper nya fristående vitvaror från Bosch

Bosch har just nu en kampanj där du kan investera i en hållbar tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare eller kylskåp och få upp till 1500 kr tillbaka.
Läs mer om Bosch miljövänliga vitvaror här på sidan eller se de olika kampanjprodukterna här. För att ta del av kampanjerbjudandet registrerar du dig innan den 31/8.

1) Köp en Bosch kampanjprodukt.

2) Klicka här för att logga in / registrera dig i

3) Klicka på "Registrera ditt köp här". Kom ihåg att ha kvittot samt dina bankuppgifter (Swift och IBAN) tillgängliga när du registrerar ditt köp.

4) Din cashback kommer inom 14 dagar.

Bild på ett öppet Bosch kylskåp med Vita Fresh-lådor

Kylskåp med VitaFresh – fräschare mat längre

Om du vill göra en insats för miljön och dessutom dra ner på handlingsbesöken kan ett kylskåp från Bosch med VitaFresh hjälpa dig. Ett kylskåp med VitaFresh är nämligen utrustat med klimatzoner med låg och optimal luftfuktighet. Bosch kylskåp håller t.ex. laxfilé fräsch upp till 7 dagar och jordgubbar upp till 14 dagar.

Se alla Bosch kylskåp i kampanjen


Bild på en halvöppen diskmaskin med ren disk inuti

PerfectDry med energisnål teknik

Är du på jakt efter en energisnål diskmaskin? Bosch PerfectDry diskmaskiner med Zeolith-teknologi förbrukar mindre energi tack vare mineralet zeolith som omvandlar fukt till värme vilket sedan används för torkningen av disken. En diskmaskin med Zeolith®-torkning använder upp till 30% mindre energi.


Se alla diskmaskiner från Bosch i kampanjen


Bild på tvättmaskin med en klädhög vid sidan av

Bosch tvättmaskiner med automatisk dosering

De flesta av oss använder för mycket eller för lite tvättmedel, det här resulterar i att kläderna antingen inte blir rena eller att tvättmedlet sitter kvar i kläderna och kan ge fula vita fläckar på dina plagg eller ge allergiska besvär. Med rätt mängd tvättmedel slösas det varken på tvättmedel eller vatten och dina kläder blir helt rena och utan rester av tvättmedel i plaggen.

Se alla Bosch diskmaskiner i kampanjen


Bilden visar en torktumlare med luddfilter vid sidan

Torktumlare med självrengörande kondensor

För att en torktumlare ska fungera optimalt och använda så lite energi som möjligt måste kondensorn vara ren. För att göra rent kondensorn så brukar man spola den med vatten för hand, men med Bosch självrengörande kondensor sker detta helt automatiskt. På det här sättet är torktumlaren alltid ren vilket resulterar i låg energiförbrukning och torkningen blir mer effektiv under hela produktens livslängd.

Se alla Bosch torktumlare i kampanjen

En grå öppen kyl/frys med hyper fresh och big box från Siemens med kampanjtext till högerHitta inspiration i några av våra andra artiklar: