Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Bose QuietComfort 35 - stäng ute ljudet

Bose QuietComfort 35 är ett par enastående trådlösa hörlurar. Bose QC 35 levererar förstklassiga ljudupplevelser tack vare en brusreduceringsteknik som stänger ute ljud från din omgivning. Bose QC 35 är perfekt till dig som ska på semester eller pendlar till jobbet och vill stänga ute världen samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik eller ljudbok.

Aktiv brusreducering

Bose levererar en brusreduceringsteknik i världsklass som eliminerar alla störande ljud från omgivningen så att du får en optimal ljudupplevelse. De trådlösa hörlurarna använder en inbyggd mikrofon som analyserar ljuden från omgivningen och ger en motsvarande signal som avvisar brus. På så vis kan du lyssna till musik, ljudböcker, se på film och mycket annat i lugn och ro – perfekt när du önskar att stänga ute oljud när du åker tåg eller sitter på ett flygplan.

 Bose QuietComfort 35
Bose QuietComfort 35

Trådlösa

Bose QuietComfort 35 är ett par trådlösa hörlurar med Bluetooth-anslutning. Bluetooth möjliggör trådlös streaming med stor rörelsefrihet så att du slipper besvärliga sladdar. Tack vare NFC-teknologin kan du enkelt para din enhet med hörlurarna.

Bose QuietComfort 35 är utrustade med ett inbyggt Lithium-ion-batteri som ger upp till 20 timmars trådlös användning – perfekt att ha med på längre resor.

Lätta och enkla att använda

Bose QuietComfort 35 är designade i ett högkvalitativt material. Den robusta designen ger en långvarig komfort så att du kan använda hörlurarna hela dagen.


Smarta röstmeddelanden och intuitiva kontroller gör att hörlurarna är enkla att använda. Den aktiva brusreduceringen säkrar att du kan ringa och ta emot telefonsamtal i kristallklart ljud.

Bose QuietComfort 35
3 690
 
 
Veckans annons! Gäller t.o.m. Söndag 19/11 23:59!
  • Aktiv brusreducering
  • Bluetooth med NFC
  • Upp till 20 timmars batteritid
Läs mer Bose QuietComfort 35 around-ear Hörlurar (svart)
3 690
 
 
Veckans annons! Gäller t.o.m. Söndag 19/11 23:59!
  • Aktiv brusreducering
  • Bluetooth med NFC
  • Upp till 20 timmars batteritid
Läs mer Bose QuietComfort 35 around-ear Hörlurar (silver)

Läs mer om våra många ljudprodukter här:

Senast uppdaterad 2016-06-03 08:57:15