Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Bose SoundLink Revolve och Revolve+

Bose SoundLink Revolve och Revolve+ högtalare

Bose SoundLink Revolve och Revolve+ är estetiskt tilltalande högtalare i miniformat. Men låt dig inte luras av storleken. De trådlösa högtalarna från Bose är noggrant konstruerade för att sprida ett djupt, högt och imponerande ljud i alla riktningar. Låt festen börja!
 Bose SoundLink Revolve och Revolve+

Konsertljud i miniformat

Djupt. Högt. Omslutande. SoundLink Revolve Bluetooth-högtalarna från Bose levererar äkta 360°-ljud med jämn och enhetlig täckning. Du kan placera den mitt i rummet för att ge alla samma ljudupplevelse. Eller, ställa den nära en vägg så att ljudet strålar ut och reflekteras i rummet vilket ger samma känsla som en konsert. Att två så pass små högtalare kan generera ett så pass kraftfullt ljud är inget annat än revolutionerande.

De trådlösa högtalarna, som kommer i färgerna Triple Black och Lux Gray, har en avsmalnande cylinderform som gör den lätt att bära med sig. De har också liksom ett hållbart aluminiumhölje som skyddar mot skador.

 Bose Revolve

Vattentålig och intelligent

Revolve är högtalare du kan lita på. Både Revolve och den något större och kraftfullare premiumversionen Revolve+ är vattentåliga så att du kan hålla igång festen även om det börjar regna. Högtalarna har också ett uppladdningsbart litiumjonbatteri som varar i upp till tolv timmar, så att du kan spela musik hela dagen.

Högtalarna har dessutom en rad smarta funktioner. Exempelvis guidar röstanvisningar dig genom Bluetooth-ihopparningen, och det finns också en inbyggd högtalartelefon för samtal. Med Bose® Connect-appen kan du para ihop två SoundLink®-högtalare i stereo- eller partyläge samt hantera alla enheter, låsa upp funktioner och få tillgång till uppdateringar.

Läs mer om Elgigantens produkter:

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:04:25