Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Philips SHB8850 - Topptestade & trådlösa hörlurar med riktigt bra brusreducering

Brusreducerande och trådlösa hörlurar!
Brusreducerande och trådlösa hörlurar!
Brusreducerande och trådlösa hörlurar!
Brusreducerande och trådlösa hörlurar!
Är du ute efter par prisvärda och smidiga hörlurar med bra ljud som dessutom ska vara trådlösa med brusreducering? Då behöver du inte leta längre! Philips SHB8850 är kanske de mest prisvärda hörlurarna just nu då de är både trådlösa och har riktigt bra brusreducering som är ovanligt i prisklassen. M3 prisar modellen just för en närvaro som annars finns i betydligt dyrare lurar, med en övertygande och bra diskant och bas. Om batteriet tar slut så fungerar lurarna via en sladd som ingår som annars brukar kunna vara dilemmat med brusreducerande hörlurar. Inbyggd mic och smarta knappar för att justera musiken och telefon samtal finns på kåpan.

Topptestada och trådlösa hörlurar med brusreducering!

Toppbetyg av magasinet M3  (Okober 2015) - Ett kanonköp!
Kort citat ur testet: "Ett kanonköp om du är ute efter en on ear-modell till ett riktigt attraktivt pris." "Ljudet är även i denna modell riktigt bra med en närvaro som vi annars hittar i betydligt dyrare lurar, och även här övertygar diskanten. Basen räcker gott och väl till, även om djupet och tyngden är något återhållsam jämfört med around-ear-varianten."

Naturligt ljud, inga sladdar och inget buller
Du ansluter trådlöst med NFC-ihopparning med bara en tryckning. Ljudet är klart och naturligt och det trådlösa ljudet håller hög kvalitet tack vare senaste versionen Bluetooth 4.0 i kombination med inbyggt AAC- och aptX codec-stöd. Lurarna är också kompatibel med Siri och Google. Tryck bara på knappen på öronkåpan för att aktivera Siri på iPhone eller Google Now på Android-enheter. 

Bra batteri tid även med brusreducering
Två mikrofoner tar bort upp till hela 97% av det omgivande bruset. 16 timmars kontinuerlig musikuppspelning med Bluetooth och aktiv brusreducering på – 28 timmar när endast Bluetooth är på, och 33 timmar när endast ANC är på. Till skillnad från de flesta hörlurarna med brusreducering fungerar de här utan batteri.