Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

Call of Duty återvänder till sina rötter med Call of Duty: WWII. Du landar i Normandie på D-dagen och ditt mål är att kämpa dig genom ett krigshärjat Europa, förbi ikoniska platser i historians mest utbredande krig. Upplev COD-kamper, kamratskapets band och krigens rädslor.
 Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII berättar historian om en ung rekryt i U.S First Infantry Division, som upplever sin första strid på D-dagen. Efter att ha överlevt Normandies strand ska din bataljon kämpa sin väg genom Europa och möta på fiender på ikoniska stridsplatser som Hürtgen-skoven och Slaget vid Bulge. Spelet täcker slagen i Frankrike, Belgien och över Rhen-floddalen in i hjärtat av Tyskland.

 Call of Duty: WWII

Multiplayer-läget

Upplev nya War Mode, där spelarna ska samarbeta för att besegra fienden. I onlineläget blir spelarna tilldelade antingen att spela på de allierade eller axelmakternas sida. På de allierades sida är du soldat i antingen amerikanska, brittiska- eller franska motståndsstyrkor. Spelarna tas med till flera olika ikoniska slag under 2. världskriget där de allierade och axelmakterna slåss i teambaserade angrepp- och försvarsuppdrag.

Spelaren kan välja mellan fem ikoniska divisioner från 2. Världskriget där varje har specifik träning och vapenfärdigheter, samt förstärker den individuella spelstilen.

Nazi Zombies

Call of Duty: WWII Nazi Zombies är ett skräckinjagande samarbetsläge med ett eget händelseförlopp olikt från det vanliga spelet, och tar utgångspunkt i en alternativ verklighet.

Ge dig ut på en hårresande, mörk och mystisk resa genom en snötäckt bayersk landsby i Mittelburg, Tyskland. Du ska försöka hitta ovärderliga konststycken som har blivit bestulna av Axelmakterna under 2. världskriget. Men var aktsam - landsbyn gömmer på en mörk och otäck hemlighet. Inget är som det ser ut och en mörkt och otrevlig händelse är i färd att utspela sig, som kommer frigöra en oövervinnelig arme av de döda.

Senast uppdaterad 2017-10-26 15:03:44