Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Mobiltelefonen CAT S60 - en riktig tuffing

Hantverkartelefonen CAT S60 - en riktig tuffing

Trött på ömtåliga telefoner som går sönder? Är du ofta ute i naturen privat eller kanske till och med i jobbet? Då är CAT S60 telefonen för dig. Denna robusta telefon på 32 GB tål ett fall från nästan två meters höjd och är vattentät ner till 5 meter i hela 60 minuter. CAT S60 kommer också med integrerad termografi. Så, glöm nu skröpliga och känsliga telefoner som går i bitar på byggarbetsplatsen. Välj en riktigt hantverkartelefon - CAT S60.
5 845
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
  • Termisk värmekamera
  • Vattentät, tappsäker
  • 4,7" pekskärm
Läs mer Cat S60 Smartphone (svart/silver)

En hantverkares dröm

CAT S60 är oändligt mycket mer slitstark och tålig jämfört med en vanlig telefon. Telefonen har exempelvis en Lockdown Switch som gör den vattentät ner till 5 meters djup i upp till en timme.

Du kan också problemfritt använda handskar och våta fingrar på den helt unika 4,7 tum stora Corning Gorilla Glass 4 touchskärmen. Telefonen tål också fall från 1,8 meters höjd vilket är perfekt för dig som exempelvis arbetar på byggarbetsplats.

CAT S60 är också en produkt för den äventyrslystne, då den också har förmågan att fotografera och filma under vatten.

 CAT S60 - En hantverkartelefon
 CAT S60 - Se världen på ett helt nytt sätt med termografi

Se världen på ett helt nytt sätt med termografi

Cat S60 är den första smartphonen i historien som kan ta termobilder och videor. Du kan till och med filma i timelapse.

Du kan exempelvis retroaktivt zooma in på en viss temperatur i bilden, samtidigt som termografiska bildteknologin kan göra dig uppmärksam på små nyanser som exempelvis rök.

Med ett enda fingertryck kan du därmed enkelt hitta fel i isolering och elektriska kopplingar. Du kan också mäta prestandan på maskiner eller undersöka grillens gascylinder. Ja, du kan till och med mäta om maten är varm nog.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Supportavtal för mobil

Supportavtal för mobil

Supportavtal för mobil ger dig en specialanpassad produkt som är redo för att användas direkt. Vi installerar nödvändiga säkerhetsprogram & Elgiganten Cloud för 1 enhet med obegränsad lagringsmöjlighet. Behöver du hjälp får du assistans via telefon med fjärrstyrning eller på plats i våra varuhus under hela avtalsperioden. Supportavtalen för mobil har avtalslängder på 6-36 månader.

Senast uppdaterad 2017-03-27 15:42:46