Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Chromecast Audio - streama musik från mobilen till högtalarna

Chromecast Audio - casta musik från mobilen till högtalarna

Den lilla enheten Chromecast Audio ger dig möjligheten att streama musik direkt från din mobil eller surfplatta till dina högtalare. Läs vidare och lär dig om alla möjligheter som kommer med Chromecast Audio. 
Chromecast Audio
Chromecast Audio

Chromecast Audio - vad är det?

Chromecast Audio kopplas in i högtalaren för att streama musik via Wi-Fi. Den ger dig möjlighet att casta din favoritmusik, radiokanaler och poddsändningar till högtalare hemma med hjälp av din iPhone®, iPad®, Android­mobil eller ­surfplatta, Mac®­ eller Windows®­dator eller Chromebook*.

Gå in i din kompatibla musikapp och tryck på castknappen för att spela upp musiken direkt i högtalarna. Du kan använda mobilen för att spela upp, pausa och höja volymen överallt i hemmet.

Chromecast

Lyssna och casta dina favoritlåtar

Du får tillgång till miljontals låtar, radiokanaler och poddsändningar från appar som Spotify, Google Play Musik, Deezer och andra favoriter**.

Du kan lyssna på det som spelas upp på din mobil eller surfplatta med Android direkt i högtalarna. Du kan också casta musik som strömmas från en webbplats på din laptop via Chrome.

Chromecast Audio ger bättre ljud

Bättre ljudkvalitet - länge

Lyssna på dina favoritlåtar i den kvalitet de förtjänar. Chromecast streamar direkt från molnet så att du får ljud av hög kvalitet även när du och mobilen lämnar rummet.

Batteriet laddas inte ur av att casta och andra aktiviteter störs inte av streamingen. Du kan svara på samtal, surfa på nätet eller till och med lämna rummet utan att uppspelningen påverkas.

Chromecast

Koppla in och spela upp

Chromecast fungerar med enheterna du redan har. Kom igång i tre enkla steg:

- Koppla in Chromecast Audio i dina högtalare och i strömuttaget
- Anslut till Wi­Fi­-nätverket och
- Tryck på Cast-knappen i dina musikappar för att spela upp på högtalarna.

*En kompatibel dator eller mobil enhet. Lägsta krav på operativsystem: Android 4.1+, iOS 7.0+, Windows 7 eller Mac OS X 10.7.

**Tillgänglighet och prestanda hos vissa funktioner, tjänster och appar beror på enhet och nätverk och det kan hända att de inte är tillgängliga överallt. Prenumeration kan krävas, och ytterligare villkor och/eller ändringar kan tillämpas.

 

356
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
  • Strömma musik trådlöst
  • Dual-band Wi-Fi-ac
  • 3,5 mm ljudutgång
Läs mer Chromecast Audio