Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Circle with Disney – en tryggare nätvardag

Circle with Disney – en tryggare vardag på nätet

Vad händer egentligen på nätet när vi inte ser? I en online-värld full av möjligheter finns också utmaningar och många sidor som inte är avsedda för barn. Internet är fantastiskt som verktyg, men kan lätt också bli en tidstjuv och något som fort går ut över både läxor och nattsömn. Med Circle with Disney får du full kontroll över barnens vardag på nätet vilket gör att du kan skapa en tryggare nätvardag för alla – både barn och vuxna.

Skapa egna profiler för stora och små i familjen så att tillgång och klockslag är individuellt. Låt de minsta röra sig tryggt bland barnvänliga spel och underhållning medan tonåringarna i huset kan surfa obehindrat på sociala medier och YouTube.

Circle with Disney

En tid för allt

Med tusen och åter tusen timmar av lättillgänglig underhållning kan internet sysselsätta små och stora i evigheter. Oavsett om det är Facebook, bloggar eller Netflix kan tiden flyga förbi överraskande fort. Detta kan dock självklart gå ut över allt annat som ska göras under en dag. Läxor är kanske när allt kommer omkring inte lika spännande som söta katter på YouTube - och varför leka utomhus när man leka på nätet? Med Circle with Disney kan du som förälder sätta gränser och skaffa dig en översikt. Man kan också välja att pausa internet på en eller flera enheter så att vissa stunder av dagen blir ren ”familjetid” – exempelvis middagen. Mobil eller surfplatta spelar ingen då Circle with Disney kommunicerar med alla plattformar. En timme på nätet blir en timme på nätet – oavsett enhet.

Circle with Disney

Full kontroll

Det är inte alltid så lätt att veta vilka sidor som dyker upp på barnens surfplattor och telefoner. Mycket av det som finns nätet är i varje fall inte lämpligt för de minstas ögon. Med Circle with Disney kan du enkelt anpassa barnens nätanvändning. Du kan inte bara välja mellan olika förhandsinställningar efter exempelvis åldersgrupp, utan också anpassa dessa efter egna önskemål. Man kan sortera specifikt efter olika sidor, appar eller kategorier. På det sättet får barnen inte se mer än vad de ska – och de är skyddade av trygga ramar när de surfar. Circle with Disney kan också användas för att undvika att barnen blir exponerade för reklam.

Circle with Disney

När det närmar sig läggdags

«Bara fem minuter till mamma». Hört den förut? Att man ”bara” vill se färdigt en film eller chatta en liten stund till? Med Circle with Disney behöver du inte längre slåss om de där extra minuterna. BedTime-funktionen gör jobbet på egen hand och kopplar automatiskt enheten från internet när det är dags att sova. Då alla, både stora och små, har olika sömnbehov kan man enkelt anpassa läggdags-tiden till varje enskild person i familjen. Barnen får inte heller möjlighet att logga in på nätet igen. Alla enheter kommer däremot automatiskt att gå online igen när det är morgon – vilket gör att du också slipper onödigt manuellt arbete.

Circle with Disney

Skaffa dig en översikt

Att det går mycket tid till internet är ingen överraskning, men hur exakt mycket tid går det egentligen åt? Och på vilka sidor? Med Circle with Disney kan du inte bara begränsa nätanvändningen, men också skaffa dig en översikt över precis detta. Hur många timmar går egentligen åt på Netflix? Var det bara en film? Eller gick all tid åt Instagram? Djupdyk i barnens internetbruk och följ spåren de inte vet att de lämnar. Du kan också se när de olika sidorna besöktes och hur mycket tid som spenderades. Kanske kan en extra flitig läxläsningsvecka belönas med en extra film till helgen?

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-03-14 10:04:11