Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
ASKO

Clean Secrets

Ny generation tvättmaskiner och torktumlare från ASKO

ASKO:s nya generation av tvättmaskiner och torktumlare har en mängd innovativa funktioner som gör ditt liv enklare, grönare och den förskönar ditt hem. Produkterna består av förstklassiga stålkomponenter så du kan förlita dig på manga års förbrukning.

Även efter 65 år i branschen, arbetar vi på att förbereda och utveckla våra produkter, så de matchar den moderna brukarens förväntningar på design och funktionalitet. För att tillmötesgå de höga förväntningarna har vi inkluderat brukaren i olika utvecklingsfaser och identifierat de största generna knutna till tvätt och tork. Vi kombinerar denna kunskap med vår långa erfarenhet inom tvättprodukter till privatkonsumenter och till de inom industri, för att skapa en ny generation av utseende, innovativa och slitstarka tvätt- och torkmaskiner.

ASKO

Tvättmaskinsmodes – Genvägar till en bättre tvätt

ASKO

Green Mode

Med hänsyn till miljön gör vår nya generation av tvättmaskiner det möjligt för dig att tvätta mer hållbart. Med Green Mode använder maskinen mindre vatten och har en lägre energiförbrukning, vilket ger en mer miljövänlig tvätt.

ASKO

Quick Pro

Det här är ett snabbprogram med hög tvätteffektivitet. Programmet tvättar med skonsamma rörelser och lägre centrifugeringshastighet, men tar bara knappt en timme.

Vinnare av Red Dot Best of the Best Award 2017

De nya tvättmaskinerna och torktumlare har vunnit det erkända priset Red Dot Design Award 2017 i kategorin Best of the Best för sin design, som är sofistikerad, minimalistisk och elegant. Vinnarmaskinerna är från ASKO Logic sortimentet; tvättmaskin W4086C.W och torktumlare T408HD.W.

ASKO
Energimärkning Produktblad
10 395
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Kapacitet: 8 kg
  • 1600 rpm
  • ActiveDrum, SteelSeal, Quattro konstruktion
Läs mer Asko tvättmaskin W20867CW
Energimärkning Produktblad
11 395
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Kapacitet: 8 kg
  • Värmepumpsteknik
  • SensiDry
Läs mer Asko torktumlare T2087HW

Läs mer om alla våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-12-04 13:51:15