Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Dammsugare som får bort djurhår

Dammsugare som får bort djurhår

Har du husdjur? Då är det viktigt att välja en dammsugare som effektivt får bort djurhår från soffan, mattan och sängen. Här tipsar vi om dammsugare som är speciellt anpassade för att få bort djurhår.
En corg hund och en grå scottish fold katt ligger under en matta i en soffa

Som du säkert redan är smärtsamt medveten om har hundhår en osedvanlig förmåga att fastna i mattor och tyg. Ofta kan håren vara så envisa att det bara blir värre om man försöker få bort dem med en vanlig dammsugare. I stället för att borstmunstycket lyfter upp håren slutar det ofta med att de trycks in ännu djupare i tyget.

I stället för att borstmunstycket lyfter upp håren slutar det ofta med att de trycks in ännu djupare i tyget.

Så vad ska du göra? Som tur är finns det dammsugare som är designade med tanke på husdjur som fäller massa hår.

En  golden retriever som vilar på en matta

Dammsugare för hem med husdjur

Om du har katt eller hund kommer du att märka att det är stor skillnad på en vanlig dammsugare och en som är speciellt utvecklad för att klara av hund- och katthår.

Dessa dammsugare har högre sugeffekt, ett filter som gör att du slipper dålig lukt och – kanske det viktigaste av allt – ett borstmunstycke med borst av silikon som effektivt tar bort djurhår från golv, mattor och möbler.

Se alla våra rengöringsprodukter

 Bosch Athlet Ultimate Zoo – sladdlös dammsugare

Bosch Athlet Ultimate Zoo'o – sladdlös skaftdammsugare

Uppnå ett perfekt städresultat och bli kvitt både smuts och pollen med Bosch Athlet Ultimate Zoo'o sladdlösa skaftdammsugare. Med ProAnimal munstycket blir du kvitt irriterande djurhår på mattor, golv, soffor eller möbler, så att du kan njuta av tiden du tillbringar med dina husdjur utan att oroa dig för dina möbler. Athlet Ultimate Zoo’o väger endast 3,5 kg och har ett kraftfullt batteri som ger dig upp till 65 minuters användartid. Dammsugaren använder PureAir-membran samt ett Hygenic Filter som effektivt rensar luften, och flera användbara tillbehör medföljer, t.ex. adapter för slang, munstycke för madrasser, möbelmunstycke, axelband mm.

Bosch Unlimited sladdlös skaftdammsugare

Bosch Unlimited sladdlös skaftdammsugare

Städa alla utrymmen i ditt hem, från golv till tak, med Bosch Unlimited skaftdammsugare. Dammsugaren kommer med användbara tillbehör som gör det enkelt för dig att dammsuga alla slags golv och ytor, så som bord, möbler och även insidan på bilen. Ett specialdesignat munstycke rengör effektivt alla typer av golv och en röd borste samlar upp det mest envisa djurhåret. Skaftdammsugaren med Power for ALL-teknologi har ett kraftfullt och utbytbart batteri från Bosch Home & Garden, samt kort laddningstid.

Bosch ProAnimal Series 8

Bosch ProAnimal Series 8 – utmärkt sugeffekt

Bosch ProAnimal Series 8 är speciellt anpassad för hem med husdjur och den kommer med användbara tillbehör, som enkelt rengör alla typer av golv och ytor. Den har ett SelfClean-munstycke som ger snabb och effektiv rengöring på hårda golv, och ett specialdesignat munstycke som effektivt suger upp djurhår. Utöver det har dammsugaren ett AirTurbo-system som ökar luftgenomströmningen och ger turboborsten en bättre sugeffekt. Bosch ProAnimal ligger också i framkant vad gäller partikelutsläpp. HEPA-filtret stoppar 99,9 % av alla allergener, vilket förbättrar inomhusmiljön och minskar risken för allergiska reaktioner.

Välj dammsugare utifrån hur du bor

Välj dammsugare efter hur du bor

Bor du i ett stort hus eller i en liten lägenhet? Har du stora, öppna golvytor som är lätta att städa, eller är det trångt mellan mattor, trappor och möbler? Har du en hund eller katt som hårar mycket? Beroende på ditt boende kan du antingen välja en kraftig dammsugare avsedd för det stora hemmet med husdjur, eller kanske till och med satsa på det bästa av två världar? Varför inte skaffa en robotdammsugare som rengör de mest lättstädade ytorna hemma när du är på jobbet – och sedan ta fram en kraftig dammsugare när det är dags att rengöra kuddar och mattor, eller de områden där din katt eller hund vistas mest?

Gå till sidan för dammsugare

Dammsugare för dig som har husdjur:

Inga produkter

Hoover Telios Extra PET dammsugare 011
 
TX61PET011
1 890
 
 
 

  • Räckvidd: 10 meter
  • EPA filter
  • Mini Turbo munstycke för djurhår
  
 

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar