Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Digital nedladdning av spel - enkelt och snabbt

Nu kan du köpa och ladda ned både spel och program direkt via vår hemsida. Du får en digital version av spelet eller programvaran direkt till din dator - snabbare och smidigare blir det inte.

Med digital nedladdning kommer du alltid kunna få spel och program (mjukvara) tillgängliga direkt, när du vill. Det enda du behöver är Internet och en dator. På detta sätt gör vi det smidigare för dig att få produkten du är ute efter. En annan fördel är att varan alltid finns i lager. När du väl har betalat och installerat varan, äger du och kan använda den hur mycket du vill.

Hur köper och laddar jag ned digitala produkter?

Välj önskad vara, tryck på köpsknappen och genomför köpet.

1. Du kommer därefter till en sida som visar din orderbekräftelse. Där finns en länk till ”Mina digitala ordrar”. Klicka på denna och därefter på ”Till nedladdning”. Du kommer även att få e-post med orderbekräftelse.

2. När du har klickat på ''Till nedladdning'' för spelet du ska ladda ner, kommer det att öppnas en PDF-fil eller programfil där du får instruktioner om hur du genomför installationen - sen är du klar!

3. Via ''Mina digitala ordrar'' kan du ladda ned PC-spelet eller programmet när det passar dig, och på den dator du själv önskar

Hur hittar jag mina digitala köp?

Logga in på www.elgiganten.se, klicka på ''Mina sidor'' och därefter "Mina digitala ordrar".

Behöver jag internetanslutning för att kunna spela?

Du behöver som utgångspunkt endast tillgång till Internet när du laddar ned och installerar spelet, men vissa spel kan vara beroende av kontinuerlig internetanslutning.

Finns det några särskilda krav för att kunna ladda ned?

För vissa spel kan det ställas speciella krav på din dator. För program (mjukvara) finns inga sådana begränsningar.

Kan jag spela på en annan dator?

Du kan köpa spelet på din egen dator, men använda det på en annan. Det enda du behöver vara medveten om är att den aktuella datorn har egenskaperna som krävs för att kunna driva spelet.

Vad händer om jag laddat ned en produkt, men sedan inte vill ha den?

När du köper en vara har den oftast ett emballage/förpackning. När du köper en digital produkt bryter detta emballage när du trycker på "download" inne på "My Download", där du godkänner avtalsvillkoren.
Du får därför ej byta varan efter detta.

Digital nedladdning

Senast uppdaterad 2017-02-21 09:31:47