Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

The Division 2 - Försvara mänskligheten

Tom Clancy's The Division 2 är uppföljaren till populära The Division från 2016. Uppföljaren utspelar sig i en öppen onlinevärld, där actionskjutarupplevelsen. Bege din in i Washington D.C. som en medlem i The Division, och kämpa för att rädda staden från den pandemiska kollapsen. Du och ditt team är världens sista chans!
399
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • FPS
  • Den fria världens öde på spel
  • Till Xbox One
Läs mer Tom Clancy's The Division 2 - Xbox One
The Division 2 är en actionskjutarupplevelse med RPG-inslag

Världens sista chans

Sju månader har passerat sedan ett dödligt virus bröt ut och lamslog befolkningen i New York och resten av världen. När viruset bröt ut aktiverades The Division, en enhet vilande agenter, som sista försvarslinje. Sedan dess har Division-agenterna kämpat dygnet runt för att rädda det som återstår. För The Division är insatserna högre än någonsin. Washington, D.C., den mest beskyddade staden i världen, ligger i farozonen, vilket riskerar att få hela nationen att kollapsa. Om huvudstaden förloras kommer nationen att falla. I rollen som Division-agent, som har varit ute i fält i sju månader, är du och din grupp det sista hoppet att förhindra samhällets sönderfall efter den pandemiska kollapsen.

The Division 2 har en stor och öppen värld

En livlig öppen värld

I virusets kölvatten har stormar, översvämningar och totalt kaos förvandlat Washington, D.C. Utforska en levande, öppen värld med massor av olika omgivningar, från översvämmade stadsdelar till historiska platser och landmärken, under en av historiens varmaste somrar. Gatorna har tagits över av fiendefalanger, alla med sin egen agenda och strävan efter att kontrollera huvudstaden. Det är upp till dig att befria staden och skydda det som återstår av samhället.

Rädda mänskligheten i The Division 2

Rädda de civila

Civila och fiendefalanger kämpar om överlevnad, och är hela tiden på jakt efter mat, medicin och ammunition. Falangerna kommer att strida mot varandra i ett härjat DC, i hopp om att ta kontroll över resurser och platser – och säkra sin egen överlevnad. Falangernas olika behov och drivkrafter kommer att leda till konflikter, med strider mellan fientliga och vänskapliga falanger, civila och även The Divisions agenter, vilket skapar en dynamisk och levande värld full av överraskningar.

The Division 2 med utmanande gameplay

Gameplay

Spela på egen hand eller samarbeta i en grupp med upp till fyra spelare i en rad olika aktiviteter, från huvudkampanjen till tävlingsinriktade PvP-matcher och Dark Zone – platsen där allt kan hända. The Division 2 introducerar helt nya utmaningar och framstegssystem, unika vändningar och överraskningar, och för första gången någonsin, räder. Efter att spelare har klarat av huvudkampanjen får de tillgång till nya specialiseringar, t.ex. sprängämnesexpert, prickskytt och överlevare. Varje specialisering öppnar upp ett helt nya framstegssystem med nya färdigheter, moddar och unika förmågor som maximerar din agents effektivitet i den valda rollen.

Köp The Division 2:

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • FPS
  • Den fria världens öde på spel
  • Till Xbox One
  
 
Jämför
Lägg i kundvagn
Webblager (<5)  
  
 
Jämför
Lägg i kundvagn
Webblager (<5)  
  • FPS
  • Kämpa tillsammans med dina vänner
  • Till Xbox One
  
 

Läs mer om våra produkter här: