Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Star Wars Battlefront II

I Star Wars Battlefront II upplever du otrolig Star Wars-multiplayer i alla epoker: föregångaren, den klassiska och den nya trilogin. Anpassa och uppgradera hjältarna, starfightersen eller soldaterna med unika egenskaper, och visa att du styr galaxen.
Star Wars Battlefront 2
Star Wars

Rymdkrig i galaktisk skala

Rymdfighterna du möter i Star Wars™ Battlefront™ II är utvecklade från botten, och ger dig en unik upplevelse med fantastiska vapen och många anpassningsmöjligheter. Slut dig till skvadronen och flyg mellan asteroidfält, till Imperial-flyghamnar och utplåna enorma skepp när du är pilot i ett legendariskt starfighter-skepp. De enorma fighterna kan inkluderad upp till 24 spelare och 40 skepp som styrs av AI.

Bemästra din hjälte

Inte bara en ikonisk hjälte, men din hjälte. Mästra din roll med anpassningsbar karaktärprogression. Uppgradera egenskaper som är unika för varje hjälte, soldatklass och starfighter. Använd detta för att anpassa och ändra figurens krafter, antingen som dödliga aktiva effekter som du använder mot motståndarna, hjälpsamma statusökningar eller taktisk assistans – för att hjälpa dig i slagfältet.

Spela tillsammans

Slå dig ner i soffan med en vän och spela offline med delad skärm. Få belöningar, anpassa soldaterna och hjältarna, och ta med dig uppgraderingarna när du spelar multiplayer online.

En ny hjälte, en ny historia

Ta platsen till en elitsoldat och bege dig ut på episka äventyr som föregår mellan filmerna Star Wars™: Return of the Jedi™ och Star Wars™: The Force Awakens™.

Senast uppdaterad 2017-12-08 15:42:37