Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Electroworld avvecklade verksamheten 1 februari 2016

Har du en existerande order hos oss kommer den att levereras som planerat. Vi hänvisar alla våra kunder att i fortsättningen handla här på vår systersajt Elgiganten.se. Du kommer att hitta samma sortiment och vi är fast beslutna att fortsätta erbjuda dig den bästa upplevelsen genom Elgiganten.se!
Electroworld.se avvecklade verksamheten 1 februari 2016

Garanti / Reklamation

Din garanti och reklamationsrätt löper på precis som vanligt. Vi är en del av Elgiganten Sverige och kommer hjälpa dig om du får problem med din produkt även i fortsättningen.

  • Läs alltid bruksanvisningen. Där finns en hel del råd, tips och information från tillverkaren kring vanliga fel.
     
  • Om du har köpt en dator via electroworld.se och behöver support eller service på den är du välkommen att vända dig till närmaste Elgigantenbutik för hjälp. Om ditt ärende endast gäller enklare PC-support så kan du ringa 0771 - 115 115, välj sedan "2" och därefter "3" för att få hjälp. Supporten har öppet vardagar 09-19 och lördagar 10-17.
     
  • Om du tecknade ett Trygghetsavtal vid köpet och din produkt har blivit skadad i samband med olycka eller annan typ av yttre åverkan, gör en skadeanmälan på www.trygghetsavtal.se eller 0772-25 25 33. Tänk på att ha ditt kvitto tillgängligt när du ska anmäla en skada.
     
  • Om problemet inte är möjligt att åtgärda på egen hand kan det röra sig om ett fel som kräver en fysisk reparation. Kontakta oss för att få hjälp med att skicka produkten på service.

Trygghetsavtal

Om du tecknade ett trygghetsavtal till din produkt så fortsätter den att löpa precis som vanligt. Vid skada så gör en skadeanmälan på www.trygghetsavtal.se eller på telefon 0772-25 25 33. Kontakta oss om du har några frågor.

Delbetalning hos Handelsbanken Finans

Om du betalat din order med delbetalning hos Handelsbanken Finans fortsätter du betala till Handelsbanken som vanligt.

Fakturabetalning

Du betalar din faktura som vanligt. Om du har några frågor kring fakturan eller behöver en fakturakopia så kontakta oss.

Digital Download / Digital nedladdning

Om du behöver få tag på produktnyckeln för en digital produkt du tidigare beställt, kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Maila oss på hello@giganten.se så svarar vi dig så snabbt som möjligt. För snabbast möjliga hantering av ditt ärende, skriv i ämnesfältet att ditt ärende gäller ett köp som är gjort på Electroworld.se.