Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Elgiganten Fotoservice - för dina bästa semesterminnen

Oavsett om du har varit på äventyr i fjärran land, haft roligt på stranden, slappnat av i stugan eller helt enkelt har njutit av en solig dag i parken, är din kamera eller mobil helt säkert full av roliga minnen. Elgigantens Fotoservice kan hjälpa dig att hålla semesterkänslan vid liv genom att framkalla dina bästa minnen. Med Elgigantens Fotoservice kan du framkalla dina bästa minnen och hålla semesterkänslan vid liv. Framkalla dina foton och behåll dem i ett fint fotoalbum, använd ditt bästa foto och skapa en egen väggdekoration eller skapa en vacker CEWE FOTOBOK med alla dina finaste minnen. Kom ihåg att du även kan inkludera videoklipp i din fotobok.Bevara semestern för alltid

Sommar, sol, lugnande hav och all tid i världen - sommarsemester är underbart och ett perfekt tillfälle att återfå lite energi efter de kalla vintermånaderna. Det är ögonblick som dessa som du borde fånga på film och ta med dig till regniga dagar. Med Elgigantens Fotoservice kan du enkelt framkalla alla dina semesterbilder. Oavsett om du föredrar ett standard- eller mer lyxigt format kan du alltid vara säker på att dina bilder framkallas i högsta kvalitet.


Sommarminnen i rörelse

Gör det bästa av dina semesterminnen och skapa en CEWE FOTOBOK för att ha känslan av soldränkta stränder nära till hands. Välj mellan 9 olika format och ge exempelvis dina bästa bilder en imponerande och storslagen design med en XXL Panorama, eller gör en mindre smidigare bok med Mini-formatet som är enkel att ta med överallt - eller välj helt enkelt en fotobok någonstans däremellan. Det finns även många sorters bindningar och flera olika typer av fotopapper i hög kvalitet. Tack vare alla alternativ är det är enkelt att få din CEWE FOTOBOK och dina sommarminnen exakt så som du hade tänkt.

En speciellt bra möjlighet med fotoboken är att det går att lägga till videoklipp när du skapar ditt alldeles egna album. Videorna läggs till som QR-koder som kan scannas med din smartphone eller surfplatta när du skapar boken. Detta ger möjligheten att återuppleva dina bästa sommarminnen i rörelse.För att ytterligare förenkla kreativiteten kan du ladda ner den prisbelönade CEWE Fotoappen till din Android eller iOS-enhet. På så sätt kan du använda din smartenhet för att skapa dina fotoprodukter. Gör din CEWE FOTOBOK medan du slappnar av i soffan och beställ den så fort du är klar.

Kom ihåg att du alltid har 100% nöjdhetsgaranti när du skapar din CEWE FOTOBOK. Om du inte är helt nöjd får du ett nytt försök eller pengarna tillbaka.

Ta med semestern in i vardagsrummet

För in en känsla av sommar och sol i vardagsrummet. Med tjänsten för förstoring och canvas från Elgiganten kan du skapa din egen väggdekoration av hög kvalitet. Skräddarsy dekorationen i ett format som passar ditt hem med millimeter-precision och skapa den exakt så som du vill ha den. Om du inte kan välja mellan alla dina minnen - använd flera för att skapa ett kollage, vill du lägga till en personlig touch - skapa en multipanels-dekoration, vill du ha något exklusivt - välj en canvas eller förstoring på akryl- eller aluminiumplatta eller välj ett galleritryck om du vill gå hela vägen. Det finns en rad olika möjligheter för dina bästa sommarminnen.

När du skapar din alldeles egen väggdekoration från Elgigantens Fotoservice har du 100% nöjdhetsgaranti. Vi vill självklart att du ska ha en väggdekoration som du kommer tycka om i år framöver. Om du därför inte är helt nöjd med slutresultatet, ger vi dig ett nytt försök eller pengarna tillbaka.


Besök Elgigantens Fotoservice och gör det bästa av dina semesterbilder idag.

Senast uppdaterad 2014-08-15 14:25:58