Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Elgiganten och Friends


Ett litet ord, med stor betydelse!

Ett hej kan bryta utanförskap, släppa in någon i värmen och stå som symbol för det samhälle vi vill leva i. Friends grundades med utgångspunkt i ett Hej. Det var det ordet som började bryta den mobbning som Friends grundare Sara Damber utsattes för i skolan. En kille i klassen bestämde sig för att det var nog. Han började säja hej till henne. Det var snart tjugo år sedan. Sedan dess har Friends enträget arbetat för ett samhälle fritt från mobbning och diskriminering.

60 000 barn utsätts för mobbning varje år. Det är barn som vaknar varje morgon med en klump i magen. Det är barn som berövas den trygghet de har rätt till. Friends arbete visar att det går att skapa en förändring genom långsiktigt förebyggande arbete.

Vi på Elgiganten delar Friends värderingar om ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet. Vi hoppas genom vårt samarbete med Friends bidra till ett inkluderande samhälle där vi ser, uppmärksammar och respekterar varandra – oavsett etnicitet, religion, kön, ålder, sexuell läggning eller funktionshinder.

Var gärna med och bidra du också!
www.friends.se 

Hej
Friends i butik

Stöd kampen mot mobbing!

Köp en Hej-mössa eller Hej-vantar i våra varuhus så är du med och bidrar till en tryggare vardag för barn och unga. Allt överskott går oavkortat till Friends arbete mot mobbning. 
Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info