Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Familjen slappnar av på soffan med en surfplatta och dator

Åtta anledningar till varför hela familjen kommer att älska Microsoft 365 Home

Planerar ni en familjesemester eller ska ni gå på en fotbollsmatch tillsammans? Detta paket gör familjelivet enklare – och lite roligare.
4,3
(99)
849
 
Jämför
Lägg i kundvagn
 
  • Paket med Microsoft-verktyg
  • 1 TB onlinelagring per användarre
  • 1 års flerspråksabonnemang (6 enheter)
Läs mer Microsoft 365 Family (digital nedladdning)
Barn spelar fotboll

1. En enklare vardag med en delad kalender

I en stressig vardag kan det vara svårt att komma ihåg veckans alla aktiviteter. Med Microsoft 365 Home delade kalender får alla i familjen en tydlig överblick över varandras aktiviteter och sysslor.

Använd kalendern och lägg till viktiga händelser som födelsedagar, utvecklingssamtal, resor och lov. Ni kan också planera in när hela familjen ska träffas och gå på fotbollsmatcher eller andra idrottsevenemang tillsammans.

2. Gemensamma minnen? Dela bilder!

Nuförtiden när alla telefoner är utrustade med kamera skapas allt färre traditionella fotoalbum. Vad händer då med alla minnen som familjen har upplevt tillsammans? Våra gemensamma minnen? Med Microsoft 365 Home kan ni dela bilder och videor från båtturen, handbollsturneringen eller semestern. Dela dina värdefulla ögonblick och upplevelser med din familj.

3. Planera semestern tillsammans

Planera semestern tillsammans och låt hela familjen bidra med idéer och tips om hotell, platser att besöka, turistattraktioner, vandringsturer, shopping och restauranger. Dela information om väder, priser och valuta. Det går också att lägga till bilder, länkar, anteckningar med mera. Allt detta är möjligt med Microsoft 365 Home och molnlagringstjänsten OneDrive. Allt du behöver göra är att bjuda in dina familjemedlemmar, så får de tillgång till samma dokument och redigeringsmöjligheter.

När ni planerar semestern kan ni också utforska OneNote och alla dess smarta funktioner, som gör dokumentet enkelt och roligt att arbeta med.

Excelark med månadsbudget

4. Skapa en familjebudget

En delad budgetkalkyl är troligtvis mest användbar för mamma och pappa, som ansvarar för familjens ekonomi. Vad spenderar vi pengar på? Vad kan vi spara in på? Vad har vi för budget till familjesemestern? En delad budget gör det lättare för både mamma och pappa att ha koll på familjens inkomster och utgifter, och ger en delad förståelse för familjens ekonomi och möjligheter.

Budget är också en bra övning inför framtiden och tonårsbarnen får en större förståelse för ekonomi. De kan få mer ansvar för sina egna pengar – med hjälp av mamma och pappa såklart! En budget ger barnen en bra grund och förståelse för hur de ska hantera pengar i framtiden t.ex. när de flyttar hemifrån eller börjar studera.

5. Säker molnlagring

Microsoft 365 Home använder molntjänsten OneDrive för att dela eller lagra filer. Hela familjen kommer åt allt innehåll, oavsett vilken enhet som används. Om datorn ligger kvar hemma kan du komma åt dokumenten via en smartphone, surfplatta eller iPad. Även om mobilen försvinner är filerna säkert förvarade i molnet.

Med abonnemanget får varje användare upp till 1 TB lagring, vilket ger alla familjemedlemmar tillräckligt med utrymme för att spara skolarbete, presentationer eller kreativa projekt som små videoklipp filmade med telefonen.

6. Alltid den senaste versionen!

Nu behöver du inte längre bli irriterad över äldre programversioner. Microsoft 365 Home använder alltid den senaste versionen av Microsoft-programmen – i full version. Bli en av de första att ta del av Microsofts nya uppdateringar.

Microsoft 365 Home innehåller Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access.

7. Skapa imponerande presentationer i PowerPoint

Glöm bort tråkiga presentationer med bulletpoints och massor av text. Nu är det kreativa presentationer som gäller med levande 3D-animationer. Med Morph-funktionen kan du animera allt från 3D-objekt, ord och bokstäver till text och bilder. Du kan också använda QuickStarter – allt du behöver göra är att välja tema och samla ihop information, så tar programmet hand om resten och skapar imponerande presentationer.

8. Använd Skype

En sak till. Varje månad får varje användare upp till 60 minuters gratis Skype-kredit. Har dina vänner flyttat utomlands eller pluggar du på en annan ort? Att se varandra på Skype känns nästan likadant som att vara i samma rum. Håll kontakten med dina nära och kära, oavsett var du befinner dig.

Ta vara på de små stunderna – 60 minuter är gott om tid att dela med dig av din vardag.

4,3
(99)
849
 
Jämför
Lägg i kundvagn
 
  • Paket med Microsoft-verktyg
  • 1 TB onlinelagring per användarre
  • 1 års flerspråksabonnemang (6 enheter)
Läs mer Microsoft 365 Family (digital nedladdning)