Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Tvättstuga med linoleumbänk, tvättmaskin och torktumlare

Epoq bänkskivor - Linoleum

Linoleum är ett naturligt material med en vacker matt finish. En av linoleums unika egenskaper är att små, oundvikliga repor försvinner av sig själva efter ett tag.

Det är dock värt att notera att linoleum har en låg värme- och vattentålighet, så det rekommenderas inte för arbetszonerna i köket. Vårt sortiment av linoleumbänkskivor finns i flera färger, liksom valet av kantfärg - antingen samma färg som bänkskivan, eller en kontrastfärg.
Illustration av värmetålighet, skala från 1 till 5: 1

Värmetålighet

 Illustration av vattentålighet, skala från 1 till 5: 1

Vattentålighet

Illustration av pris, skala från 1 till 5: 3

Pris

 Illustration av underhåll, skala från 1 till 5: 4

Underhåll

Naturliga material

Linoleum är tillverkat av naturliga material, med linolja som bas. Bänkskivorna består av impregnerad filt, linoleumgranulat och ett matt lack som ger bänkskivan dess karakteristiska utseende och textur.

Linoleum är inte värmetålig, så du bör alltid använda ett grytunderlägg under kastruller och andra varma föremål. Vatten kan också ge fläckar, så torka bort eventuella spill. Eftersom linoleum är tillverkat av organiskt material, bör du aldrig använda basiska rengöringsmedel på det. För att undvika fläckar rekommenderar vi att du använder underlägg under blomkrukor, vaser och koppar. Utskärningar måste tätas med transparent silikon.

Rengöring

Daglig rengöring görs med en fuktig trasa. Torka bort eventuella spill så snabbt som möjligt. För att ta bort fläckar, kan du lägga en fuktig trasa ovanpå och låt verka i cirka fem minuter. Skrubba sedan försiktigt med en mjuk svamp eller trasa. Avsluta med att torka av med en torr trasa.

Bänkskivor i linoleum kan vara toppmonterade eller planlimmade. Planlimmade diskbänkar måste installeras på fabrik eller av proffs vid installationen.

En toppmonterad diskho

Toppmonterad

En planlimmad diskho

Planlimmad

Vi erbjuder linoleumbänkskivor i följande storlekar:

Djup: upp till 1220 mm*
Tjocklek: 20 mm / 30 mm / 40 mm
Längd: upp till 4000 mm*
*Maximala mått kan variera beroende på design.

Alla priser under gäller för 20 mm tjocklek och upp till 620 mm djup. Hörn, utsågningar och andra anpassningar medför ytterligare kostnad. Kontakta en lokal Epoq kökskonsulent för att få ett exakt pris på bänkskiva för ditt kök.

Blågrå bänkskiva

Smokey Blue
Från 2890,-

Vinröd bänkskiva

Burgundy
Från 2890,-

Grågrön bänkskiva

Conifer
Från 2890,-

Tennfärgad bänkskiva

Pewter
Från 2890,-

Svart bänkskiva

Nero
Från 2890,-

Olivgrön bänkskiva

Olive
Från 2890,-

Mörkgrå bänkskiva

Charcoal
Från 2890,-

Ljusgrå bänkskiva

Vapour
Från 2890,-

Svanmärkt

Den här produkten är från Green Collection Från Horn. Det nordiska svanmärket garanterar att produkten är hållbar och ekologisk. Från råmaterial och hela vägen genom produktionen till slutprodukten. En produkt från ett certifierat skogsbruk är utan farliga kemikalier.

Pil med texten: Gå till Epoq startsida