Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av Epoq-Grass-lådor

GRASS - stilrena lådor med eleganta lösningar

När vi designar kök finns det alltid ett modernt, nordiskt vardagsliv i åtanke.

Insidan räknas och vi försöker alltid vara extra noga med de små detaljerna – de du kanske inte tänker på när de fungerar, men som irriterar när de inte sitter som de ska.

Som hur en låda fungerar. Hur den ska öppnas och stängas, om och om igen, år efter år. Med en lätt och smidig rörelse på väg ut, och med ett bestämt och tydligt klick när du stänger den.

GRASS har under många varit Elgigantens samarbetspartner när det gäller utdragssystem och gångjärn för köksskåp med lösningar som varje år installeras i över en miljon kök världen över.

Med ett engagerat team av ingenjörer står denna österrikiska tillverkare för tidlösa, eleganta och smarta kvalitetslösningar som passar utmärkt i de flesta kök, samtidigt som produkternas funktion alltid har högsta prioritet.

Samtidigt är lådor från GRASS ett hållbart val. Företaget innehar en av världens strängaste miljöcertifieringar och producerar tre fjärdedelar av den elektricitet som det förbrukar vid sitt huvudkontor i Höchst med hjälp av ett kombinerat värme- och kraftverk.

Med GRASS lösningar kan du njuta av ett nytt funktionellt kök med gott samvete.

Bild av Nova Pro Scala lådor i Epoq-kök

Nova Pro Scala

Lådsystemet Nova Pro Scala har vunnit priser för dess tidlösa design. Den metalliska stengrå färgen ger lådorna ett rent och minimalistiskt uttryck. Men när det kommer till kökslådor är det självklart insidan som räknas. Nova Pro Scala kännetecknas av räta vinklar och kompakt design – allt överflödigt har skalats bort. Fördelen är att du maximerar förvaringsmöjligheterna i lådan som dessutom är konstruerad att tåla förvaring på upp till 70 kilo.

Dessutom gör synkroniserade skenor lådan lätt att öppna, och den inbyggda SoftClose-tekniken ger en mild och tyst stängning.

Ett handtagsfritt kök med TipMatic

Handtagsfritt med TipMatic

Alla Nova Pro Scala-lådor kan fås med öppningssystemet TipMatic. Med TipMatic installerat i lådorna får du ett handtagsfritt kök, vilket är perfekt om du föredrar en mer minimalistisk stil.

Med TipMatic öppnas handtagslösa fronter när man trycker på dem. Lösningen är mekanisk och monteras under utdragslådan. Inga kablar behövs.

TipMatic kan monteras på både små och stora lådor. Systemet fungerar lika bra på lätta lådor som på tyngre – till exempel för källsorteringen.

Crystal Plus sidopaneler i Epoq-kök

Crystal Plus sidopaneler

Vill du ha ett annorlunda utseende på skåpens sidopaneler? Crystal Plus är en elegant och modern lösning. Nova Pro Scala-skåpen kan nämligen förses med sidopaneler i härdat glas – en elegant och robust lösning som ger intryck.

Epoq Standard Rail

Standard sidopaneler

En slitstark beläggning i dubbla skikt skyddar mot skador och märken från kladdiga fingrar, håller ytan repfri och ger sidopanelerna en läcker satinfinish.

Enkelt, tidlöst och effektivt.

Läs mer om våra produkter här: