Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
En kvinna som lutar sig mot en bänkskiva i ett Epoq kök

Kvalitet, garanti och miljö

Köket är hjärtat i hemmet. En plats vi tillbringar mycket tid. Därför är det viktigt att säkerställa en kvalitetsnivå som uppfyller dina förväntningar. Epoq kök är designade för att användas. Lådor och luckor ska tåla att öppnas och stängas varje dag genom åren. Bänkskivor, diskhoar och blandare ska fortsätta vara stilrena och funktionella över tid, oavsett kapacitet av användning. Detta ställer stora krav på materialval och design. Vi kvalitetssäkrar alla våra produkter för att säkerställa och upprätthålla en hög kvalitet. Med våra garantier slipper du oroa dig. Dessa garantivillkor gäller för köp från och med 01.11.2019.

Läs mera om Epoq-garantier

Köket är den viktigaste platsen i hemmet. Här samlas vi för härliga måltider, konversationer och underbara stunder. Därför tycker vi att det är viktigt att du har ett kvalitativt och funktionellt kök som håller över tid. Därför ger vi dig 25 års funktionsgaranti på alla gångjärn, clickskåpstommar, Nova Pro lådor och trådkorgar med tillhörande räls samt beslag.

Vi ger dig 10 års garanti på alla våra skruvstommar och XP-lådor.

Vi ger dig 5 års garanti på alla bänkskivor, diskhoar, handtag, soft-close, fronter, socklar, täcksidor, hyllor, hyllplan, LED-lampor och spotlights.

Vi ger dig 2 års garanti på alla blandare.

Andra elektriska produkter inklusive vitvaror. Läs mer om det här >>

Om någon av våra produkter går ur produktion garanterar vi upp till två års komplettering av dessa produkter.

Garantin omfattar inte slitage eller skador som uppstår till följd av repor, stötar, olyckor, felaktig belastning eller hantering, eller om produkterna har placerats utomhus eller i fuktig miljö. Om du måste använda dig av reklamationsrätten ska du skriftligen ange dina krav till Elgigantens kundcenter tillsammans med kvittot. Om du inte hittar ditt kvitto kan kundcenter söka upp det.

För Epoq-produkter köpta genom entreprenör eller som företagskunder gäller egna garantivillkor. Dessa definieras i B2B-kontraktet. Om du inte har ett B2B-kontrakt gäller standardköp/konsumentgarantier. Vänligen kontakta Elgiganten Företag för mer information.

Vi arbetar målinriktat med att minska vår påverkan på miljön. Våra produkter av massivt trä kommer från hållbart skogsbruk. Vi använder inga tropiska träslag. Epoq är anslutna till LL-Bolagen. Det innebär att förpackningsmaterial som är märkt med symbolen för återvinning kan återvinnas.

Pil med texten: Gå till Epoq startsida
Funktionellt och vackert kök är hemmets hjärta

Se våra Epoq-kök

Upptäck vårt köksuniversum där du kan förverkliga dina köksdrömmar. Här hittar du bland annat vår köksplanerare och utbud av köksprodukter. Här kan du också få köksinspiration, tips och trix samt information om montering.

Nytt ritverktyg är här!

Epoq Designer är här!

Vårt nya ritverktyg, Epoq Designer, är äntligen här! Det helt webbaserade Epoq Designer-ritverktyget är enkelt att använda, och gör det enklare än någonsin att planera ditt drömkök. Börja designa nu!

Beställ planeringstimme hos Elgiganten

Boka gratis planeringsmöte hos oss

Här bokar du 90 minuter köksplanering med en av våra köksspecialister i din Elgigantenbutik. Tjänsten, där du också kan få råd gällande tvättstuga, är kostnadsfri och utan förpliktelser.