Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Epoq-kök har 25 års funktionsgaranti

Epoq-kök har 25 års funktionsgaranti

Du kan vara säker på att även om priset är lågt så håller Epoq-kök hög kvalitet. Epoq ger garantier som få andra konkurrenter ger. Vi samarbetar med några av Europas och Skandinaviens ledande leverantörer. I samarbete med våra leverantörer har vi kvalitetssäkrat hela verksamheten från konstruktion, produktion och leverans till säljstöd. Tack vare detta får du ett kvalitetskök som håller i många år.

Läs mera om Epoq-garantier

Epoq ger dig 25 års garanti på lådfunktioner, gångjärn, skåpstommar, täcksidor och socklar. För övriga produkter gäller tre års reklamationsrätt i enlighet med Konsumentverkets rekommendationer. Garantin gäller för normal användning och från leveransdatum. Kvitto måste visas. Garantin gäller bara för produktens ursprungliga köpare och kan inte överföras. Garantin gäller under förutsättning att köket har monterats efter våra monteringsanvisningar och att råden för underhåll har följts.

Slitaget är i regel störst på de rörliga delarna av köket. Vi har testat att våra gångjärn tål att öppnas och stängas 80 000 gånger med en extra tyngd på 4 kg hängande i luckan, vilket motsvarar normal daglig användning under 25 års tid. Därför får du 25 års garanti på alla Epoqs lådfunktioner och gångjärn.

Alla Epoqs kökslådor är tillverkade för att klara en belastning på upp till 40 kg. När lådorna testas öppnas och stängs de 60 000 gånger med 40 kg jämnt fördelad vikt i skåpet. Detta motsvarar normal daglig användning under 25 års tid. Våra lådor med 120 cm bredd klarar upp till 60 kg.

Alla våra målade och klarlackade ytor är behandlade med vattenbaserade UV-härdande eller syrahärdande produkter. Ytorna blir tåliga mot hushållskemikalier och fett.

Garantin omfattar inte slitage eller skador som uppstår till följd av repor, stötar, olyckor, felaktig belastning eller hantering, eller om produkterna har placerats utomhus eller i fuktig miljö. Om du måste använda dig av reklamationsrätten ska du skriftligen ange dina krav till Elgigantens kundcenter tillsammans med kvittot. Om du inte hittar ditt kvitto kan kundcenter söka upp det.

Vi arbetar målinriktat med att minska vår påverkan på miljön. Våra produkter av massivt trä kommer från uthålligt skogsbruk. Vi använder inga tropiska träslag. Epoq är anslutna till LL-Bolagen. Det innebär att förpackningsmaterial som är märkt med symbolen för återvinning kan återvinnas.

Vi erbjuder ett års garanti och har tre års reklamationsrätt på alla våra vitvaror. Utvalda produkter har fem års garanti.

Vid köp av en produkt hos Elgiganten kan du också teckna ett trygghetsavtal. Trygghetsavtalet täcker olyckor och oförutsedda händelser som inte täcks av reklamationsrätten, till exempel fall, stötskador, vätskeskador eller blixtnedslag. Det kan vara att du glömmer något på spishällen, glömmer bh-byglar i tvättmaskinen eller råkar ut för ett blixtnedslag i kylskåpet. Om du har tecknat ett trygghetsavtal och något sker med din produkt kommer vi att reparera den eller byta ut den mot en ny produkt med motsvarande specifikationer. Om du tecknar ett trygghetsavtal för vitvarorna förekommer ingen självrisk eller något åldersavdrag om produkten repareras eller byts ut. Priset på trygghetsavtalet beror på vilken vara det gäller för.

Funktionellt och vackert kök är hemmets hjärta

Se våra Epoq-kök

Hitta ditt drömkök som har ett bra pris och elegant design
Ladda ner vår köksplanerare här

Ladda ner vår köksplanerare

Beställ planeringstimme hos Elgiganten

Boka gratis planeringsmöte hos oss