Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

FIFA 17 - Framtidens fotboll är här

I höst kommer en fantastisk nyhet för fotbollsälskare över hela världen. Med nya spelmotorn Frostbite och en rad förbättrade funktioner ger nya FIFA 17 dig en spelupplevelse utöver det vanliga.

Pröva på livet som fotbollsspelare

Har du någonsin undrat hur det är att vara ett fullblodsproffs i fotboll? Tack vare spelläget "The Journey" ger FIFA 17 dig nu för första gången chansen att göra just detta. Som det unga stjärnskottet Alex Hunter får du på ett mycket realistiskt sätt uppleva den tuffa verkligheten i Premier League, både på och utanför planen. Det är dina prestationer och valen du gör som avgör hur Alex Hunters karriär kommer att arta sig. Är du den osjälviska lagspelaren som gör allt för dina lagkamrater? Eller är du den egensinnige stjärnan som sätter sig själv före laget? I "The Journey" är det du som bestämmer.

Ta full kontroll över spelet

FIFA 17 har revolutionerat spelarnas tankemönster och sättet de rör sig på planen. Detta gör att du får en ännu mer autentisk spelkänsla och också en större kontroll över det som händer på banan. Aktiv spelintelligens, en totalförändring av spelarnas fysiska interaktioner och flera innovationer i de fasta situationerna är andra nyheter. Tack vare utökade alternativ i det offensiva spelet finns det också flera nya sätt för spelarna att både skapa chanser och avsluta på mål.

Spela som Marco Reus i FIFA 17

FIFA Ultimate Team Champions - Utmana dina kompisar

FUT Champions är det nya sättet att konkurrera i FIFA 17. Varje vecka kan du kvalificera dig till Weekend League och utmana om olika belöningar i spelet. Gör du bra ifrån dig klättrar du på resultatlistorna och får ännu finare belöningar. Klarar du att bli bäst i kompisgänget?

Spelarna är mer detaljerade tack vare Frostbite

Ny spelmotor ger autentisk känsla

För första gången drivs FIFA 17 av Frostbite. Spelmotorn är en av de ledande i branschen och levererar en häpnadsväckande autentisk spelupplevelse, fantastiska grafiska detaljer och ännu mer realistisk action. Frostbite ger spelarna och fotbollsvärlden ett ännu större djup på såväl PC som Xbox och PlayStation.

Se fler intressanta produkter:

Senast uppdaterad 2016-09-26 09:08:36