Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18

FIFA 18

Drivs av Frostbite – förstärks av Ronaldo

FIFA 18 är utvecklat med fokus på detaljer som uppskattas av fotbollsälskare. Spelmotorn Frostbite och ett helt nytt animationssystem, framtaget i samarbete med Cristiano Ronaldo, kommer att ge alla FIFA-älskare en ännu mer intensiv, social och autentisk upplevelse där gränsen mellan spel och verklighet är mindre än någonsin.  

Fokus på detaljer

FIFA 18 suddar ut gränserna mellan spel och verklighet. Atmosfären på läktarna är mäktig med äkta publikljud och hejaramsor. Stämningen i publiken följer spelet på planen, flaggorna är specifika för den aktuella arenan och klubben, det kan dyka upp skräp på planen, planens kvalitet kan ändras och kommenteringen anpassas efter omständigheterna.  Nya rörelse- och avslutsanimationer gör spelet mer flytande när du skjuter och nickar. Utvecklad inläggsstyrning ger fler sätt att få in bollen i straffområdet. Nya spelstilar, spelarpositionering och förbättrad taktik ger fler möjligheter än någonsin. Cristiano Ronaldos acceleration, rörelsemönster, färdigheter och skotteknik har registrerats i EA Capture-studio för att göra honom och hans personlighet så verklighetstrogen som möjligt i FIFA 18.
FIFA 18 Ronaldo

The Journey: Hunter Returns

Succén Alex Hunter är tillbaka! Efter att ha slagit igenom under sin första säsong i Premier League talar hela världen om Alex Hunter. Nu är han tillbaka - nästa säsong väntar och enligt ryktena är han på väg att byta klubb. Cristiano Ronaldo är bara en av många fotbollsstjärnor och nya karaktärer som finns med i stjärnspäckade Resan: Hunters återkomst.
Gratis FIFA 18 World Cup uppdatering

Skaffa den gratis 2018 FIFA World Cup-uppdateringen

Fira 2018 FIFA World Cup med spännande innehåll och autentiska upplevelser, inkluderat officiella lag, kit, skyltar, matchbollar och den kända turneringstrofén. Denna gratisuppdatering ger dig en riktig känsla av världens största turnering, inkluderat de 12 olika arenorna från Ryssland. Välj en av de 32 kvalificerade nationerna och spela genom den verklighetstrogna turneringsstrukturen, helt från gruppspelen till finalen i Moskva. Vare sig du vill spela dig genom World Cup eller njuta av den uppdaterade Fifa World Cup Ultimate Team-upplevelsen, har denna uppdateringen något för alla Fifa-spelare!

Den nerladdningsbara uppdateringen finns tillgänglig för PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch från och med 29e maj 2018.