Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

FIFA 18

Drivs av Frostbite – förstärks av Ronaldo

FIFA 18 är utvecklat med fokus på detaljer som uppskattas av fotbollsälskare. Spelmotorn Frostbite och ett helt nytt animationssystem, framtaget i samarbete med Cristiano Ronaldo, kommer att ge alla FIFA-älskare en ännu mer intensiv, social och autentisk upplevelse där gränsen mellan spel och verklighet är mindre än någonsin. Förhandsboka Ronaldo Edition nu och få 20 st FIFA Ultimate Team-jumboguldpaket premium, 8 tröjor, Cristiano Ronaldo som lånespelare och Early Access, så att du kan börja spela tre dagar innan spelet släpps! Officiellt releasedatum för FIFA 18 är 29 september 2017.

FIFA 18

Drivs av Frostbite – förstärks av Ronaldo

FIFA 18 är utvecklat med fokus på detaljer som uppskattas av fotbollsälskare. Spelmotorn Frostbite och ett helt nytt animationssystem, framtaget i samarbete med Cristiano Ronaldo, kommer att ge alla FIFA-älskare en ännu mer intensiv, social och autentisk upplevelse där gränsen mellan spel och verklighet är mindre än någonsin.

Fokus på detaljer

FIFA 18 suddar ut gränserna mellan spel och verklighet. Atmosfären på läktarna är mäktig med äkta publikljud och hejaramsor. Stämningen i publiken följer spelet på planen, flaggorna är specifika för den aktuella arenan och klubben, det kan dyka upp skräp på planen, planens kvalitet kan ändras och kommenteringen anpassas efter omständigheterna.
Nya rörelse- och avslutsanimationer gör spelet mer flytande när du skjuter och nickar. Utvecklad inläggsstyrning ger fler sätt att få in bollen i straffområdet. Nya spelstilar, spelarpositionering och förbättrad taktik ger fler möjligheter än någonsin. Cristiano Ronaldos acceleration, rörelsemönster, färdigheter och skotteknik har registrerats i EA Capture-studio för att göra honom och hans personlighet så verklighetstrogen som möjligt i FIFA 18.
FIFA 18 Ronaldo
FIFA 18 - fokus på detaljer

The Journey: Hunter Returns

Succén Alex Hunter är tillbaka! Efter att ha slagit igenom under sin första säsong i Premier League talar hela världen om Alex Hunter. Nu är han tillbaka - nästa säsong väntar och enligt ryktena är han på väg att byta klubb. Cristiano Ronaldo är bara en av många fotbollsstjärnor och nya karaktärer som finns med i stjärnspäckade Resan: Hunters återkomst.

Ronaldo Edition med Early Access!

Förhandsboka FIFA 18 Ronaldo Edition och börja spela tre dagar innan det officiella releasedatumet! Du får dessutom extra innehåll till ett värde av 60 dollar, inklusive 20 st FIFA Ultimate Team-jumboguldpaket premium (1 per vecka i 20 raka veckor), 8 tröjor designade av artisterna från det officiella soundtracket och Cristiano Ronaldo som lånespelare i fem FUT-matcher.
FIFA 18 Ronaldo Edition med Early Access

Läs mer om alla våra produkter här:

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info