Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

FIFA 19 - Det är här mästarna föds

EA SPORTS™ FIFA 19 drivs av Frostbite™ och levererar en mästarvärdig upplevelse både på och utanför planen. FIFA 19, med UEFA Champions League i centrum, erbjuder förbättrade spelfunktioner som låter dig kontrollera varje ögonblick på planen. Dessutom levererar det nya och enastående spelsätt, bland annat den dramatiska avslutningen i berättelsen om Alex Hunter i Resan: Mästare*, ett nytt spelläge i det otroligt populära FIFA Ultimate Team™ och mer därtill.
UEFA Champions League i FIFA 19

Spela klubbfotboll på toppnivå

Spela klubbfotboll på den absoluta toppnivån i en rad olika lägen i FIFA 19, med officiella matchpresentationer och flera omfattande turneringsupplevelser, bland annat UEFA Champions League, Europa League och Super Cup. Du kan uppleva den bästa klubbfotbollen i världen oavsett var du spelar i FIFA 19, med allt från titeljakten i Resan: Mästare och aktuella innehållsuppdateringar i FIFA 19 Ultimate Team till autentiska avsparkar, integrerat karriärläge och ett helt nytt och självständigt Champions League-läge. Upplev dramatiken i den officiella UEFA Champions League-turneringen från gruppspelet till den omsusade finalen. FIFA 19 bjuder på de mest prestigefyllda klubbturneringarna i Europa med officiella sändningsinslag, matchställsemblem, matchbollar och de ikoniska pokalerna för UEFA Champions League, Europa League och Super Cup.

FIFA 19 använder sig av det nya Active Touch-systemet

Ny spelmekanik

Det nya Active Touch-systemet förändrar hur du tar emot bollen och tar avslut, vilket ger djupare kontroll, förbättrat flyt, mer kreativitet och mer spelarpersonlighet. Använd nya first touch-trick som dold touch, flick up-volleyskott och även färdighetsspecifika animationer som Neymar-finten, för att överlista dina motståndare och skapa målchanser. Med 50/50-situationer avgör reaktioner och spelarvärden vem som vinner lösa bollar på planen. Tack vare förbättrad intelligens hos lagkamrater och rumsmedvetenhet blir varje kamp om bollen viktig för matchens resultat.

FIFA 19 har dynamisk taktik

Taktik och precisionsavslut

Ett omarbetet system ger spelare de verktyg som krävs för att skapa flera taktiska inställningar, vilket erbjuder djupa anpassningar inför matcher, samt fler alternativ för dynamiska förändringar i matcher med hjälp av riktningsknapparna. Varje taktisk inställning kombinerar formationer, mentaliteter samt offensiva och defensiva spelstilar, vilket gör det lätt att anpassa ditt spel till alla situationer. Att trycka på skottknappen två gånger aktiverar ett precisionsavslut, vilket ger användare kontroll över hur bra de träffar bollen vid skott mot mål.

FIFA 19 features Real Player Motion Technology

Game changers

Det spelförändande animationssystemet, som införde spelarpersonlighet och realistiska rörelser i EA SPORTS FIFA, återvänder med fler funktioner över hela planen. Förbättrade animationer för taktisk blockering, balansering och närkontaktspel tar realistiska spelarrörelser, reaktionsförmåga och personlighet till nya höjder. I Resan: Mästare tar du rollen som en ung fotbollsspelare vid namn Alex Hunter och jagar framgång i Champions League.