Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Fråga oss om högtalare

I denna artikel svarar våra experter på några av de vanligaste frågorna som Elgiganten-kunderna brukar ha om högtalare. Vilka är bäst och vilken Bluetooth-högtalare bör du välja?

Vilka högtalare är bäst för musik hemma?

Där finns det många olika val just nu. Du kan ha allt från en soundbar till en traditionell HiFi-setup. Du kan ha multiroom-,WiFi- eller Bluetooth-högtalare. Är du osäker på vad som är bäst för dig, kom in och prata så hjälper vi dig!

Vilken Bluetooth-högtalare är bäst?

Det är helt beroende på vad du ska använda den till. Det finns de som är vattentäta som kan tas med till stranden, det finns de som har multiroom-funktioner och så finns det de som har smart assistent så att du kan prata med dem.

Vilken typ av högtalare bör jag välja?

När du köper en högtalare, tänk på hur du ska använda den. Vill du ha en riktigt bra hemmahögtalare eller en portabel högtalare som ska tas med till stranden och behöver vara vattentät?

Vad betyder multiroom?

Multiroom betyder egentligen att du kan spela upp musik i flera rum samtidigt. Jag själv har till exempel en högtalare i vardagsrummet och en i köket,vilket gör att jag kan gå fram och tillbaka och höra samma musik hela tiden. I dag går det också att använda sina gamla högtalare genom att köpa till en produkt och koppla in den på samma wireless. Det gör att du kan spela upp musik överallt i hela huset.

Var bör högtalaren placeras?

Det beror på vilken typ av högtalare du ska använda. Men en bra regel är att inte sätta den i hörnet och få ut den lite från väggen så att ljudet inte studsar alltför mycket.

Läs mer om Elgigantens produkter: