Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Samsung Galaxy A 2021

Samsung Galaxy A-Serien 2021

Samsung Galaxy A-serien har de innovationer, den prestanda och den design som många vill ha - och ett pris som passar de flesta. Samsung Galaxy A72, Samsung Galaxy A52 och Samsung Galaxy A32 är inget undantag. Flera av A-seriens modeller är 5G-klara, vilket innebär att de är optimerade för snabba nätverkshastigheter, vilket betyder snabbare streaming och en unik spelupplevelse. Upplev utvecklingen av design, skärm och kamera!

Utforska Galaxy A72

Utforska Galaxy A52

Utforska Galaxy A32

 Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72

Galaxy A72 är utrustad med fem knivskarpa kameror som jobbar tillsammans för att hjälpa dig att ta ännu bättre bilder och video. Det kraftfulla 5000 mAh-batteriet säkerställer att du alltid är redo att ta bilder och skapa nya minnen. Mjuka linjer och rundade kanter gör att telefonen känns bekväm i handen, och utformningen av kameraovjektiven är genomtänkt så de inte är i vägen.

 Samsung Galaxy A72
 Samsung Galaxy A72

Kamerateknik som stärker din kreativitet

Fem kameror, alla med sin egen unika funktion, ger dig oändliga möjligheter att fånga de stora ögonblicken. En 64 MP huvudkamera med optisk bildstabilisator tar knivskarpa bilder även när ljuset inte är optimalt. Du får med mer när du använder ultravidvinkelkamera (12 MP), medan makrokameran (5 MP) fångar de minsta detaljerna. 8 MP-kameran tar dig väldigt nära när du är långt ifrån motivet.

Med en 32 MP selfiekamera kan du dessutom visa dig själv från din allra bästa sida.

Samsung Galaxy A72 sedd bakifrån

Bilder som har flera perspektiv

Single Take är din bästa vän när du vill hitta nya perspektiv och vinklar – bara ta ett foto och låt kameran göra resten. Resultatet: ett filmklipp och nio olika bilder. Fånga allt och lite till!

 Samsung Galaxy A72

Detaljer som överraskar

3 gånger optisk zoom tar dig närmare med rakknivskarp upplösning, och med 30 gånger rymdzoom kommer du så nära att du upptäcker detaljer som du inte ens märkte när du tog bilden.

 Samsung Galaxy A72 sedd framifrån

Skärmen som frigör din potential

En 6,7-tums SAMOLED Infinity-O-skärm med uppdateringsfrekvens på 90 Hz ger dig en uppslukande upplevelse. Och om du vill göra flera saker samtidigt har du ännu bättre alternativ för multitasking.

 Samsung Galaxy A72

Utforska Galaxy A52

Utforska Galaxy A32

Samsung Galaxy A52 5G och en man på strand i vacker solnedgång

Samsung Galaxy A52 och A52 5G

Samsung Galaxy A52 är alltid till hands, redo att göra ditt online-liv smartare och roligare. 5G-versionen är skapad för att spela online, ladda ner filmer och dela innehåll med 5G - snabbare än någonsin och utan fördröjning eller lagg. Telefonen har en design med minimala kameralinser, och de rena linjerna med rundade kanter och hörn gör den bekväm i handen.

Samsung Galaxy A52 5G

Se det som det er tänkt

sAMOLED fyller skärmen med färger och återger allt som det är tänkt. En 6,5-tums Infinity-O-skärm ger dig maximalt skärmutrymme genom att nå hela vägen till kanterna, och tack vare den blixtsnabba uppdateringsfrekvensen på 120 Hz går all drift snabbt och smidigt.

Samsung Galaxy A52 5G med vandsprøjt

I alla slags väder

Du bestämmer var och när - Galaxy A52 5G är IP67-klassad och därför extra motståndskraftig mot vatten och damm. Specifikt innebär detta att telefonen är dammtät och tål att vara nedsänkt i färskvatten till ett djup av 1 meter i upp till 30 minuter. Det prisbelönta Samsung Knox-säkerhetssystemet skyddar din mobil inifrån och ut från det ögonblick du slår på den.

Samsung Galaxy A52 5G

Online och obekymrad

När 4500 mAh-batteriet är fulladdat har du tillräckligt med kraft för att tänka på andra saker, och tack vare snabbladdaren är du snart redo för nya upplevelser - den laddar batteriet till 50% på 30 minuter.

Samsung Galaxy A52 och kameran kan till och med ta porträttfoton
Samsung Galaxy A52 og kameraets specifikationer

Kameran är stabil och flexibel

Ta perfekta selfies med en 32 MP framåtvänd kamera, eller välj en av de fyra bakåtvända kamerorna för att fånga det du ser. 64 MP-huvudkameran med optisk bildstabilisator och autofokus tar knivskarpa bilder varje gång, även när det inte är mycket ljus. Dra in motivet helt med makrokameran (5 MP), vilket skapar en fascinerande bokeheffekt med mjuk oskärpa och fullt fokus på de minsta detaljerna. Få däremot in mer med ultravidvinkelkameran (12 MP), eller markera motivet med djupkameran (5 MP).

Samsung Galaxy A52 och illustration av kamerans förmåga att ta bilder på kvällen

Udforsk Galaxy A72

Udforsk Galaxy A32

Galaxy A32 5G och en bildsimulering av en kvinna på en cykel med ett uppblåst flamingo

Samsung Galaxy A32 5G

Med Samsung Galaxy A32 5G finns det inga begränsningar i din uppkopplade vardag. Du streama, spela, dela i maximala hastigheter och utan lagg – med snabb och pålitlig 5G-anslutning slipper du vänta. Kamerorna är perfekt integrerade i designen och telefonen ligger bekvämt i handen.

 Samsung Galaxy A32 5G

Batteriet sviker dig inte

Det är du som har kontrollen. Med ett kraftfullt batteri på 5000 mAh gör du vad du vill, när du vill – och länge. Med snabbladdaren är du snart på gång igen när batteriet behöver laddas.

 Samsung Galaxy A32 5G

Dolby Atmos surroundljud

Ljud har nog aldrig låtit bättre. Få ut mer av film och spel med surroundljud genom Dolby Atmos. Hör mer av allt i musiken och känn varje ton.

 Samsung Galaxy A32 5G

Din digitala upplevelse

Få mer gjort på en och samma gång! Hantera appar och program enkelt och smidigt med den användarvänliga och sömlösa designen. One UI gör det möjligt för dig att utforma din egen digitala upplevelse.

Simulering av möjligheterna med ultra-vidvinkel- och vidvinkelkamera i Galaxy A32

Bilder från ditt perspektiv

Fyra fantastiska kameror fångar ögonblicken du vill spara. En ultravidvinkelskamera på 8 MP låter dig få med allt du ser, samtidigt som makrokameran på 5 MP fokuserar och lyfter de imponerande detaljerna. Med huvudkameran på 48MP tar du kristallklara bilder som verkligen sticker ut och med djupkameran sätter du fullt fokus på motivet.

På framsidan sitter en selfiekamera på 13 MP.

Galaxy A32 5G med kameraspecifikationer

Bilder från ditt perspektiv

Fyra fantastiska kameror fångar ögonblicken du vill spara. En ultravidvinkelskamera på 8 MP låter dig få med allt du ser, samtidigt som makrokameran på 5 MP fokuserar och lyfter de imponerande detaljerna. Med huvudkameran på 48MP tar du kristallklara bilder som verkligen sticker ut och med djupkameran sätter du fullt fokus på motivet.

Simulera möjligheten skärpedjup med Galaxy A32

Utforska Galaxy A72

Utforska Galaxy A52