Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Galaxy Tab S6 alla vinklar

Samsung Galaxy Tab S6 - stilren prestanda

Galaxy Tab S6 är en stilren och högpresterande surfplatta som låter dig skapa din egen upplevelse. Ena stunden är den en källa till underhållning, och nästa blir den ett smidigt arbetsverktyg. Tack vare intelligenta funktioner kan det uppkopplade hemmet nu bli både smartare och roligare. Med plats för upp till åtta olika användare kan dessutom alla i familjen skapa sin egen, skräddarsydda profil.
3,9
(22)
8 690
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 10.5" 1600p Super AMOLED-skärm
  • Snapdragon 855 octa-core processor
  • AKG-högtalare, trådlös S Pen
Läs mer Samsung Galaxy Tab S6 4G 128 GB (grå)
4,4
(26)
7 690
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 10.5" 1600p Super AMOLED-skärm
  • Snapdragon 855 octa-core processor
  • AKG-högtalare, trådlös S Pen
Läs mer Samsung Galaxy Tab S6 WiFi 128 GB (grå)
Galaxy Tab S6 vinklad mot höger

Tunn och lätt

Surfplattan har en supertunn design - endast 5,7 mm tunn. En läcker metallkropp täcker baksidan och viker sig runt Tab S6 hörn, och skapar ett enhetligt och stilrent utseende.

Personligt innehåll för hela familjen

Tack vare att Galaxy Tab S6 stödjer upp till 8 användarprofiler kan alla i familjen använda surfplattan individuellt för sina streaming- och musiktjänster. För barnen finns dessutom Kids Mode med säkra och kreativa spel.

Galaxy Tab S6 framifrån

En bioliknande upplevelse

En högupplöst Super AMOLED-skärm som täcker ännu mer av skärmytan för en ännu större upplevelse, tack vare den tunnare ramen. 16:10-formatet gör att ytan utnyttjas extra bra när du tittar på filmer eller serier. Ljudet kommer ur fyra högtalare, finkalibrerade av AKG, med Dolby Atmos surroundljud. Galaxy Tab S6 är helt enkelt en stor underhållningsmaskin i litet format, med en batteritid som räcker till hela 15 timmars videotittande.

Galaxy Tab S6 vinklad mot vänster

Bättre bilder och samtal

Tab S6 är den första surfplattan med dubbla huvudkameror. Tack vare ultravidvinkeln på 123 grader ryms det med ännu mer i dina foton, medan live-fokus gör det enklare att fokusera på det som är viktigt.

Ännu smartare med AI

Galaxy Tab S6 kan tack vare utvecklad AI åstadkomma mer än någonsin. Igenkännings-egenskaper gör att kameran kan tolka och översätta information i text och bilder, och batteriet lär sig av din användning hur det ska anpassa sina krafter.

Galaxy Tab S6 baksida

Upptäck kraften i S Pen

S Pen är ett snabbare och mer precist sätt att arbeta på. S Pen vilar smidigt på surfplattans rygg genom ett magnetfäste. Utan att låsa upp eller öppna något program kan du både göra snabba skisser och detaljerade teckningar. Dina anteckningar kan enkelt föras över till textformat och användas i exempelvis Microsoft Word. Tack vare Bluetooth kan du styra presentationer med pennan.