Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Gear S3 – en tidlös smartwatch

Gör vardagen smartare med Samsung Gear S3 smartwatch. Gear S3-serien består av klockorna Classic och Frontier, båda otroligt snygga och tidlösa klockor proppfyllda med den senaste tekniken för smartklockor. Med Gear kan du ringa ut och ta emot samtal direkt på klockan, lyssna till din favoritmusik via de inbyggda högtalarna eller med dina Bluetooth-högtalare. Du kan också använda klockorna som sportklockor för att få full koll på din puls och träningsutveckling.
 Samsung Gear S3 – en tidlös smartwatch

Gear S3 - Frontier

Samsung Gear S3 Frontier kombinerar en robust look med en lång rad smarta funktioner som kommer att förenkla din vardag. Klockan, som är inspirerad av friluftskulturen, är konstruerad med stort fokus på design men har också god hållbarhet.

Klockan, som är i rostfritt stål, har en såväl sportig som kraftfull design. Dessutom har den en touchskärm i Corning Gorilla glas som är konstruerat för att stå emot repor och andra skråmor. Likt Classic är Frontier också vatten- och smutsavstötande (IP68) och kan dessutom användas med handskar på. Detta gör den mycket praktisk ute i naturen eller på löpturen. Perfekt för oss i norden, helt enkelt.

Vill du ändra på klockans lite råare uttryck kan du själv anpassa urets utseende med hjälp av touchskärmen. Remmen till klockan dessutom bytas ut för ett personligt uttryck. Möjligheterna till designmässig förändring är kort och gott oändliga.

Båda modellerna kan användas som musikspelare tillsammans med ett par Bluetooth-hörlurar, vilket gör att du helt slipper irriterande sladdar när du exempelvis ska ut och springa.

Samsung Gear S3 - Frontier
Samsung Gear S3 - en tidslös smartwatch
Samsung Gear S3 - Classic

Gear S3 - Classic

Tidlösa och snygga Gear S3 Classic lever upp till sitt namn. Klockan utstrålar en känsla av ren lyx, samtidigt som den också ger dig alla fördelar med intelligent smartwatch.

Gear S3 Classic är inspirerad av alla de klassiska ur och klockor som har producerats genom tiderna. Classic har en touchskärm i Corning Gorilla, är vatten- och smutsavstötande (IP68) och har precis som Frontier en hel rad smarta funktioner.

Klockans touchskärm fungerar precis lika bra att använda även om du har handskar på och med via din smartphone kan du enkelt läsa mail, notiser och annat direkt på skärmen. Du kan också ringa ut eller ta emot samtal med en inbyggd mikrofon och högtalare.

Med Classic följer två svarta remmar i storlekarna small och large. Remmen till klockan kan precis som på systermodellen Frontier dessutom bytas ut för ett personligt uttryck. Utsikterna för dig som vill skapa din egna, personliga klocka är därmed mycket goda.

 Samsung Gear S3 - en tidlös smartwatch

Gear S3 Classic och Frontier kan allt en smartwatch ska kunna

Utseendemässigt ser Classic och Frontier helt annorlunda ut. Men trots av designskillnaderna utanpå så är bägge klockorna proppfulla med smart teknologi, vilket gör bägge till utmärkta val.

Själva klockan

1,3” Super AMOLED touchskärm med ett färgindex på 16,7 millioner.

Always-On Display, så du alltid kan se vad klockan är.

Byt uttryck efter humör eller stil.

Vatten- och smutsavstötande (IP68).

Upp till 4 dagars batteritid.

Smart på farten

Inbyggd pulsmätare

Inbyggd GPS

Plats till 4 GB musik med trådlös lyssning.

Enkel kontroll

Ta emot och sänd meddelanden direkt på skärmen.

Ring upp eller ta emot samtal med en inbyggd mikrofon och högtalare.

Vrid på klockan och byt sång på din playlist

Ett smart Glove Mode gör att du kan använda skärmen även med handskar på.

3 890
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Klassisk design, vattentålig
  • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
  • För Android 4.4+, iOS 9+
Läs mer Samsung Gear S3 Classic smartwatch
3 890
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Klassisk design, vattentålig
  • GPS, WiFi, NFC, Samsung Pay
  • För Android 4.4+, iOS 9+
Läs mer Samsung Gear S3 Frontier smartwatch

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2016-11-25 10:26:37