Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 GTX 10 serien - få den ultimative spiloplevelse

GTX 10 serien - få den ultimata spelupplevelsen

Med ett GeForce 10-Series grafikkort är du klar för att spela på de bästa plattformarna i världen! Upplev exceptionell prestanda, som kommer förändra ditt sätt att spela på. Bli klar för gaming med GTX 10-serien.

Otrolig prestanda

Oavsett om du är en professionell eSport-gamer, som vill ha den högsta frame-raten, eller är en hardcore gamer, som lever för att spela varje spel i Ultra Settings, kan ett grafikkort från GeForce GTX 10-serien, leverera den ultimata gaming-upplevelsen. Med prestanda som är upp till 3x så stor som hos tidigare generationer, är inget spel en utmaning.

 GTX 10 serien - få den ultimative spiloplevelse

 GTX 10 serien - få den ultimative spiloplevelse

En upplevelse som kommer att ändra ditt sätt att spela på

Dagens spel är inte bara vassare grafiskt, de erbjuder också ett helt nytt sätt att spela på! Ett grafikkort från GeForce GTX 10-serien ger dig en spelupplevelse du aldrig tidigare varit med om, som gör det möjligt att gå på upptäcktsfärd i den nya och spännande VR-världen, tillåter dig att spela med en ultrahög upplösning och dessutom ger dig en 360 graders värld.


Perfekt inställd

Du kan garantera att du får den ultimata gaming-upplevelsen med GeForce GTX 10-seriens grafikkort, Game Ready drivrutiner och GeForce Experience TM Optimal Playable Settings. Tillsammans ger de dig en solid tillförlitlighet och maximal grafisk kvalitet, medan du får den bästa frame-raten som är möjlig att få.

 GTX 10 serien - få den ultimative spiloplevelse

Se fler intressanta produkter:

Senast uppdaterad 2016-07-19 15:56:27