Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 High-end datorer - till dig som vill ha bästa möjliga kvalitet
 High-end datorer - till dig som vill ha bästa möjliga kvalitet

Premium datorer - till dig som vill ha bästa möjliga kvalitet

Varför nöja sig med mindre när man kan få det allra bästa? Med en Windows Premium bärbar dator där hemma får du en dator du kan visa fram med stolthet oavsett i vilken miljö du befinner dig. Hemma, på kontoret, på tåget. You name it. Alla våra premium datorer är eleganta, tunna och moderna och levererar prestanda av yppersta klass. I vårt premium sortiment hittar du en hel rad 2-i-1 Lenovo Yoga modeller (510, 710, 910 IdeaPad), HP Spectre x360 och 13, samt Microsoft Surface Pro 4.
 High-end datorer - till dig som vill ha bästa möjliga kvalitet

Tunn och lätt

Med en Windows premium produkt får du inte bara en vanlig bärbar dator. Du kan till exempel få en 2-i-1 som ger dig möjligheten att snabbt och lätt förvandla datorn till en surfplatta. Men premium är inte bara 2-i-1, utan också traditionella bärbara datorer med fantastiska egenskaper. Alla våra bärbara datorer i premium sortimentet är också otroligt tunna. De flesta har en tjocklek på under under 2 cm och en vikt på mindre än 2 kilo. Det finns till och med modeller som är under 1 cm tjocka (!)

En otrolig prestanda

Låt dig inte luras av datorernas trådsmala yttre. På insidan av dessa premium datorer är det fullproppat med teknik och kraft som får vanliga datorer att skämmas. SSD, exceptionell batteritid och ljudteknologi som utvecklats i samarbete med Harman, JBL, B&O med flera är bara en del av de faktorer som gör våra premium datorer till några av de klaraste lysande stjärnorna i sortimentet.

Signature

Flera av våra datorer av premium kaliber kommer med Microsoft Signature Edition vilket gör din dator såväl enkel som snabb och säker. Signature Edition skyddas av Defender (Microsofts eget antivirusprogram) och är dessutom helt fri från förinstallerade program. Med Signature Edition får du den renaste Microsoft-upplevelsen som mjukvara kan ge.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

7 995
 
 
  • Intel Core i5-7200U CPU
  • 14" Full HD pekskärm
  • 4 GB DDR4 RAM, 128 GB SSD
Läs mer Lenovo Yoga 710 2-i-1 14" Signature Edition (silver)
17 590
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Livskraftigt batteri
  • Intel 7:e gen processor
  • 2 thunder-bolt USB portar
Läs mer HP Spectre 13-v101no 13.3 bärbar dator (grå/koppar)

Se vårt urval av Windows premium datorer här:

Senast uppdaterad 2016-12-20 13:52:34